Ønsker anbefaling Strømme musikk og multirom løsning

mbelbo

Medlem
Ble medlem
03.02.2015
Innlegg
32
Antall liker
4
Sted
Oslo
Hei,

Jeg ser på å "oppgradere" litt på hjemmefronten. Jeg har i dag en Marantz SR7009 som jeg bruker til å strømme fra Spotify (Connect). Har også en Parasound A21 effektrinn, og jeg vurderer å sette inne en Parasound P5 mellom de to kildene da jeg hører den vil gjøre mye bra for penga og har god dac?

Det jeg ser på/etter, er å få til Tidal HiFi, men ikke strømning gjennom AirPlay el, men en form for "connect". Og som senere lar seg utvide til multirom løsning. P.t. har jeg ikke det behovet da alle rom/zoner er er kablet, men ønsker muligheten når behovet viser seg (ved flytting). Dog kanskje heller avvente teknologi utviklingen?

Anyhow, hva anbefaler dere? Bør være så og si like lett å bruke som dagens løsning med SR7009 og Spotify og mobil app til både Android og iPhone. Altså starte SR7009 gjennom app'en som trigger både A21 (/P5) og strømnings modulen og lar seg lett styre videre.

Fyr løs diskusjonen ;)
 
Sist redigert:

Liotheles

Hi-Fi freak
Ble medlem
13.02.2002
Innlegg
2.825
Antall liker
719
Torget vurderinger
4
Tidal har vel ikke noe system ala Spotify Connect foreløpig, men det snakkes om at Chromecast vil få Tidal mulighet om ikke lenge og den skal vel også støtte multirom etter hva jeg har forstått. Sitt litt til på gjerdet du ;)
 
Topp Bunn