Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2015
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  32
  Tagget i
  0 Innlegg

  Strømme musikk og multirom løsning

  Hei,

  Jeg ser på å "oppgradere" litt på hjemmefronten. Jeg har i dag en Marantz SR7009 som jeg bruker til å strømme fra Spotify (Connect). Har også en Parasound A21 effektrinn, og jeg vurderer å sette inne en Parasound P5 mellom de to kildene da jeg hører den vil gjøre mye bra for penga og har god dac?

  Det jeg ser på/etter, er å få til Tidal HiFi, men ikke strømning gjennom AirPlay el, men en form for "connect". Og som senere lar seg utvide til multirom løsning. P.t. har jeg ikke det behovet da alle rom/zoner er er kablet, men ønsker muligheten når behovet viser seg (ved flytting). Dog kanskje heller avvente teknologi utviklingen?

  Anyhow, hva anbefaler dere? Bør være så og si like lett å bruke som dagens løsning med SR7009 og Spotify og mobil app til både Android og iPhone. Altså starte SR7009 gjennom app'en som trigger både A21 (/P5) og strømnings modulen og lar seg lett styre videre.

  Fyr løs diskusjonen
  Siste redigert av mbelbo; 26.01.2016 kl. 14:34.
  //mbelbo
  Stue; Marantz SR7009, Parasound A21, Dynaudio Special Forthy, Audio Physic Celsius III center og Paradime MilleniaSub Bluesound Node 2 for streaming koblet til SR7009
  Bad: Cornered C3 (drives av Bluesound Powernode2)
  Balkong; Speakercraft OE5 One (drives av SR7009)
  Kjøkken; Dali Ikon on-wall (drives av Bluesound Powernode2)
  Soverommene; usikkert enda men noe med Bluesound

 2. #2
  Hifi Freak Liotheles's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2002
  Innlegg
  1,630
  Tagget i
  2 Innlegg
  Tidal har vel ikke noe system ala Spotify Connect foreløpig, men det snakkes om at Chromecast vil få Tidal mulighet om ikke lenge og den skal vel også støtte multirom etter hva jeg har forstått. Sitt litt til på gjerdet du
  Kunst er sånt man ikke kan, for det man kan er jo ingen kunst ;-)

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed