Resultater 1 til 13 av 13
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Oct 2008
  Innlegg
  724
  Tagget i
  0 Innlegg

  Bybee overganger -Slipstream Quantum Purifier .

  Er det noen her på Sentralen med erfaring med disse Bybee overgangene og hva de gjør med lyden . Disse skal vel plugges i Kilde -Forforsterker oh Effektforsterker eller. Det er Infiniti Resolution som forhandler disse produktene i Norge . Har ringt de flere ganger men uten hell . Erling.

 2. #2
  Æresmedlem Asbjørn's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  19,887
  Tagget i
  15 Innlegg
  De består av en liten effektmotstand pakket inn i magisk papir. Mener det er 0,25 ohm etter hukommelsen. Plassert mellom effektforsterker og høyttaler gjør de ganske nøyaktig det samme for lyden som å øke utgangsimpedansen (dvs redusere dempefaktor) eller å bruke skyteledning som høyttalerkabel. På linjenivå, f eks mellom kilde og pre, har jeg vanskelig for å forstå at de gjør noe som helst. Gjør gjerne et google-søk som "bybee power resistor" for å finne bilder av innmaten. Det er kanskje ikke nødvendig å si at jeg ikke har prioritert å bruke penger på slike for å kunne dele egne lytteinntrykk.

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2009
  Sted
  Undrumsdal
  Innlegg
  485
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har ikke testet ut Bybee og kommer ikke til å gjøre det. Du finner mange (kilo)meter om disse på diyAudio. Jeg har mer tro på produktene til PWB:
  PWB Price List | PWB Electronics

 4. #4
  Æresmedlem Asbjørn's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  19,887
  Tagget i
  15 Innlegg
  Det var visst 0,025 ohm:

  Navn:   Bybee.jpg
Visninger: 501
Størrelse: 19.9 Kb

  Navn:   jkgmdw.jpg
Visninger: 529
Størrelse: 36.3 Kb

  Navn:   bybee_05.jpg
Visninger: 592
Størrelse: 112.3 Kb

  Så kan det virke som om "papiret" rundt inneholder tynne ledere som leder litt strøm og tilfører litt induktans, og/eller det er parasittisk induktans i effektmotstanden. Målinger sier R = 0,27 ohm og L = 0,3 uH ved 1 kHz. Den induktansen vil også gi et mildt lavpassfilter som ruller av litt ekstra ved ultrasoniske frekvenser.
  Siste redigert av Asbjørn; 27.10.2015 kl. 06:44.

 5. #5
  Hifi Freak Syncrolux's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2012
  Innlegg
  4,286
  Tagget i
  0 Innlegg
  Makan til humbug!
  Transporter -> Hypex FA502 nCore -> Magnepan 3.6/R + Seas L26ROY

 6. #6
  Æresmedlem Asbjørn's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  19,887
  Tagget i
  15 Innlegg
  Hva? Humbug?

  De gjør jo eksakt det som påstås ved å filtrere vekk littegranne ultrasonisk støy. Riktignok med et lite RL-filter heller enn med de hemmeligstemplede kvantefysiske fiksfakseriene som beskrives i reklamen, men så koster de også bare $360 pr stk - formelig et audiofilt røverkjøp.

  At en tilsvarende effektmotstand koster rundt en tikroning på Elfa skal vi kanskje ikke snakke så høyt om. Selvfølgelig er akkurat disse motstandene spesielt utvalgt etter omfattende lyttetester og kan ikke på noen måte sammenlignes med Elfas. Kanskje. Eller kanskje ikke.

  At senterlederen i nettopp disse effektmotstandene faktisk er lagd av kobbertrukket ståltråd som tilfører målbar (men neppe hørbar) harmonisk forvrengning ved ferromagnetisk hysterese skal vi sikkert heller ikke si så mye om.

  Og selvfølgelig er et RL-filter styggedom som degraderer lyden hvis det står som et utgangsfilter inni effektforsterkeren, men hvis det står i lett synlige bokser på kabler eller som her i egne små blobber på en lederstump forbedrer det selvsagt lyden, bare de eksterne filtrene er dyre nok.

  Humbug? Ja.
  Siste redigert av Asbjørn; 27.10.2015 kl. 19:10.

 7. #7
  Hifi Freak Syncrolux's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2012
  Innlegg
  4,286
  Tagget i
  0 Innlegg
  Man oppnår omtrent det samme med en 2 meter lang 2,5 kvadrat høyttalerkabel. Så her er altså produktet - som for latterlig billige 360 dollars forlenger dine høyttalerkabler med 2 meter. La oss si du har et par av disse riktig dyre kablene som koster 10.000 dollar meteren da, så får du ekstra kabler for 20.000 dollar bare ved å kjøpe en 2 dollars effektmotstand for 360 dollar. Ufattelig mye penger tjent med andre ord. Enkel shopping-logikk.
  Transporter -> Hypex FA502 nCore -> Magnepan 3.6/R + Seas L26ROY

 8. #8
  Æresmedlem Asbjørn's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  19,887
  Tagget i
  15 Innlegg
  Ja, og så er jo dette fantastisk mye billigere enn Jack Bybees gamle Golden Goddess Super Effect Speaker Bullets som kostet $4200 for et sett på fire og som trengte 150 timers innbrenning før det gikk an å høre på anlegget igjen. Nå kan man jo få kjøpt Slipstream Purifiers mye billigere, og de er sikkert nesten like bra siden de er basert på samme hemmelige kvantemekaniske ubåtteknologi fra den kalde krigens dager. Røverkjøp, som sagt.

  @trådstarter: Hvis du aner et snev av ironi her, har du nok dessverre rett. Den eneste jeg vet om som kjøpte sånne var Roysen, men han er død, og diskusjonen om disse tingene blir aldri den samme uten ham. Du kan prøve å søke litt her inne etter gamle tråder hvor disse ble diskutert oppad vegger og nedad stolper.

 9. #9
  Banned
  Ble medlem
  Apr 2013
  Sted
  Danmark
  Innlegg
  2,237
  Tagget i
  0 Innlegg
  Sitat Sitat fra Syncrolux Se Innlegg
  Makan til humbug!
  Sitat Sitat fra Syncrolux Se Innlegg
  Nej det kan man ikke sige, det er snarer essensen af det eneste som er noget uklart inden for hi-fi .
  Nemlig at følgende har hørbar virkning, indpakning, dæmpning , og hvilke materialeler der er brugt til fremstilling af komponenten og disse materialers renhed.
  Man kan derimod sige at der nogle sælger/firmaer som kynisk og usympatisk udnytter denne uklarhed/usikkerhed til egen vending


  De nævnte ting høres tydeligt på transparente anlæg.
  Definition transparent anlæg: (et anlæg hvor det ikke er muligt/eller meget svært at bruge hi-fi termer fordi situationen hele tiden ændre sig og nye "hi-fi ord" må bruges for beskrive anlægget hver gang der skiftes plade/kildemateriale).


  Man ønsker typisk en hel ren komponent eks.v en modstand, men det for man aldrig , der vil altid være fejlkomponenter tilstede i form af en spole-virkning , kondensator-virkning eller modstand, derudover er der som nævnt det lidt mere uoverskuelige som drejer sig urenheder i diverse materieller/Kina kobber lavet af gamle cykler og tørrestativer osv.
  Komponenten vil udover sine interne fejl-komponenter også have "eksterne" fejlkomponenter som referer til andre steder og andre komponenters overflader i og omkring apparatet.

  Har to komponenter forskelligt potentiale på deres overflader, så vil der være en kondensator derimellem,
  og den ene overflade/kondensator-plade kan udmærket være kabinettet.
  Og en komponent vil typisk have mange fejlkondensatorer stikkende/strittende ud fra sig til forskellige steder i apparatet, og disse fejlkondensatorers plade og dialektrikum/isoleringen vil alle være forskellige.

  Ps. Jeg må indrømme jeg for mindre og mindre respekt for alt hvad der hedder forretning og sælgere og reklame og dem som arbejde med det, de har en tankegang som er langt fra hvad jeg ser som en ordentligt opførsel , og jeg fatter ikke at de kan holde sig selv ud, og arbejde dag ud og ind med at prøve at lokke folk til at købe et eller andet til overpris som de tilfældigvis sælger eller laver reklamer for, de er nogle forbandede snylterer de fleste af dem.
  Jeg skulle bruge et termometer jeg gik på Apoteket købte et til 77 Kr, nå ja det var vel ikke så galt. derefter gik jeg i Brugsen og så nøjagtig det samme termometer til 39 Kr, forskellen var kun at der ikke stod Apotek på det.
  Gad vide hvad dem som laver og har udviklet termometeret for? i forhold til hvad alle snylterne rager til sig inden det til sidst havner i forretningen og du kan købe termometeret.

  Så vil nogle måske sige at jeg også prøve at sælge et budskab , til det vil sige jeg tjene ingen penge på det, og jeg gør det kun af dyb interesse for at finde ud af hvad en af de sidste hemmeligheder ved hi-fi er, specielt nu efter at B&O med Beolab 90 koldt og kynisk har bevist afmystificeret hvad akustik og stereo endelig drejer sig om og hvordan man kan manipulerer dette fra optimalt til knapt så optimalt osv.

  Så er der faktisk kun det oven-for-beskrevne tilbage som er mystisk ved Hi-Fi (Ps. Det har der nu også hele tiden kun været det eneste som har været uklart for mig).

  Noget sker der, det kan også måles , men det er svært at finde nogen helt afgørende sammenhænge i det, Her er der faktisk kun lytteerfaring som virker ordentligt, og hvad man hører afhænger af en selv (den som lytter, eller dem som lytter), anlægget, omgivelserne, og kildematerialet.
  Siste redigert av kortvarig; 28.10.2015 kl. 18:57.

 10. #10
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Mar 2002
  Innlegg
  6,804
  Tagget i
  0 Innlegg
  NEW – Crystal Technology (Crystal Series products)

  Atoms are the basic building blocks of ordinary matter. Atoms can join together to form molecules, which in turn form most of the objects around you.
  Atoms are composed of particles called protons, electrons and neutrons. Protons carry a positive electrical charge, electrons carry a negative electrical charge and neutrons carry no electrical charge at all. The protons and neutrons cluster together in the central part of the atom, called the nucleus, and the electrons ‘orbit’ the nucleus.

  Carbon atoms are present in all living things, and in the air. Nearly 99% of the carbon atoms are C12 atoms, while less than 2% of the remaining atoms are C13.

  Bybee Technologies has developed a product that is energized by a surrounding energy field. Once energized, our product resonates at the same frequency as the C13 atom. Consequently, this creates a magnetic field of force effect. In this magnetic field, the polarity of all electrons and protons are altered, affecting their oscillation by making them more aligned with each other. This reaction creates an affect that makes the transfer or sharing of electrons between atoms more streamline and efficient; and air molecules less resistant.

  This technology is now engineered into all of the Bybee Products.

  Bybee Technologies | Our Technology

  Players win, players loose, players prepare, players practise, players get hurt but players always get up. No matter what the outcome is, players play!

 11. #11
  Hifi Freak Aurora's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2004
  Sted
  Ytterst i havgapet...
  Innlegg
  6,253
  Tagget i
  2 Innlegg
  På'n igjen.....

 12. #12
  Overivrig entusiast ufo's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2016
  Innlegg
  658
  Tagget i
  0 Innlegg
  morsomt at John Curl, tidligere produktutvikler hos parasound(?) entusiastisk pushet bybee på diyaudio.com. grunn nok til at jeg aldri kjøper et produkt fra det merket.

 13. #13
  Hifi Freak Aurora's Avatar
  Ble medlem
  Jun 2004
  Sted
  Ytterst i havgapet...
  Innlegg
  6,253
  Tagget i
  2 Innlegg
  You scratch my back, - and I'll scratch yours..... noen av JCs produkter hadde vel Purifiers som "standardutstyr"...

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed