Diverse Onkyo CS-265 : Erfaringer/andre anbefalinger?

trekkoppfugl

Fersking
Ble medlem
27.08.2015
Innlegg
1
Antall liker
0
Hei!

Jeg har sett litt på Onkyo CS-265, og lurer på om det er noen som har erfaringer med dette musikkanlegget? Spesifikt lurer jeg på hvor støyende/stille den er når den spiller av CD-er?

Har et musikkanlegg nå som støyer veldig, og det er umulig å spille på under volum 10 uten at støyen overdøver musikken. Er ganske sikker på at støyen kommer fra inne i selve spilleren, altså når platen surrer rundt og spilleren leser av CD-en. Når jeg hører på DAB eller musikk via PC-en, støyer det ikke i det hele tatt.

Jeg foretrekker å høre på musikk relativt lavt, derfor er det litt viktig at spilleren ikke støyer så mye at det overdøver musikken når jeg spiller lavt. (Skjønner at "lavt volum" varierer fra anlegg til anlegg, men si omkring volum 5?)

Dersom dette anlegget ikke er bra mtp. det jeg er ute etter, kanskje dere har noen andre musikkanlegg å anbefale? (Ser for meg noe til rundt 5000 kr +/-.)


Jeg har egentlig ikke noe peil på slikt, og tenkte at dette måtte være rette stedet å spørre. :p På forhånd tusen takk. :rolleyes:
 
Sist redigert:
Topp Bunn