Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem trekkoppfugl's Avatar
  Ble medlem
  Aug 2015
  Innlegg
  1
  Tagget i
  0 Innlegg

  Onkyo CS-265 : Erfaringer/andre anbefalinger?

  Hei!

  Jeg har sett litt på Onkyo CS-265, og lurer på om det er noen som har erfaringer med dette musikkanlegget? Spesifikt lurer jeg på hvor støyende/stille den er når den spiller av CD-er?

  Har et musikkanlegg nå som støyer veldig, og det er umulig å spille på under volum 10 uten at støyen overdøver musikken. Er ganske sikker på at støyen kommer fra inne i selve spilleren, altså når platen surrer rundt og spilleren leser av CD-en. Når jeg hører på DAB eller musikk via PC-en, støyer det ikke i det hele tatt.

  Jeg foretrekker å høre på musikk relativt lavt, derfor er det litt viktig at spilleren ikke støyer så mye at det overdøver musikken når jeg spiller lavt. (Skjønner at "lavt volum" varierer fra anlegg til anlegg, men si omkring volum 5?)

  Dersom dette anlegget ikke er bra mtp. det jeg er ute etter, kanskje dere har noen andre musikkanlegg å anbefale? (Ser for meg noe til rundt 5000 kr +/-.)


  Jeg har egentlig ikke noe peil på slikt, og tenkte at dette måtte være rette stedet å spørre. På forhånd tusen takk.
  Siste redigert av trekkoppfugl; 27.08.2015 kl. 20:34.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed