Resultater 1 til 9 av 9
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Æresmedlem TT.'s Avatar
  Ble medlem
  Nov 2007
  Sted
  Hurrahølet
  Innlegg
  23,314
  Tagget i
  3 Innlegg

  Lyspære Dårlige kjøp på nettet akkurat nå!

  Her skal det postes motsatsen av "gode kjøp på nettet akkurat nå" og det virker som det er nok å ta av rundt omkring, så post i vei!

 2. #2

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Feb 2011
  Innlegg
  267
  Tagget i
  1 Innlegg
  Var ikke dette en litt utrivelig og lite positiv tråd?

  Såfremt annonsøren ikke farer med løgner eller på andre måter forsøker å villede den som ser annonsen, er det vel opp til interessenten å avgjøre hva som er et bra eller dårlig kjøp?

  Tenker du at du gjør alle som ser Tandberg-annonsen en tjeneste ved å advare dem mot å gjøre et dårlig kjøp?

 4. #4
  Æresmedlem TT.'s Avatar
  Ble medlem
  Nov 2007
  Sted
  Hurrahølet
  Innlegg
  23,314
  Tagget i
  3 Innlegg
  Det er til enhver tid folk som forsøker å selge ting til fantasipriser. Om noen ønsker å poste i tråden gjenstår å se, men det er mye som legges ut til ågerpris, derfor denne tråden. Om den er utrivelig er vel til hver enkelt å vurdere og den kan også være positiv alt etter hvordan man ser det. Og du, du trenger ikke følge tråden, det er helt frivillig!

 5. #5
  Hifi Freak aam01's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2014
  Sted
  Sandvika
  Innlegg
  2,155
  Tagget i
  0 Innlegg
  Dette må vel være en grei tråd. Hvis det Tandberg-mølet skal legge lista for hva som legges ut her så har ikke jeg noe problem med nivået.

 6. #6
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Feb 2011
  Innlegg
  267
  Tagget i
  1 Innlegg
  Mener da å ha sett deg i en del tråder der du ikke alltid er like enig i det som blir postet? Men takk for at du påpeker at det er frivillig å lese her

  Jeg mener det er litt spesielt å oppfordre folk til å legge ut linker til annonserte varer de mener er dårlige kjøp. Men det vil helt sikkert bli lagt ut en hel masse her, og det opprører meg relativt lite. Men nå følte jeg altså for å ytre min mening, håper det er greit for deg? Og jeg respekterer selvfølgelig at folk er uenig med meg og at de følger din oppfordring om å poste i vei...

  Hvis du mener tråden din utgjør en positiv faktor her, så du/dere om det. Jeg synes bare det er litt utrivelig på vegne av de som finner sin annonse på HFS i denne tråden. Henge ut løgnaktige og uærlige selgere? Greit nok. Men å nærmest gjøre narr av velmenende selgere som etter en annens mening ber om en for høy sum? Ikke min greie.

  Men la oss ikke bruke mer tid på å være uenig om trådens verdi. Får håpe den utvikler seg på en nyttig og fornuftig måte
  Kanskje tar jeg helt feil, og at mange finner glede/nytte i tråden?

 7. #7
  Æresmedlem TT.'s Avatar
  Ble medlem
  Nov 2007
  Sted
  Hurrahølet
  Innlegg
  23,314
  Tagget i
  3 Innlegg
  Hvis du mener at jeg er en av de som følger strømmen og alltid er enige med hva som postes, ber jeg deg komme opp med bevis for den påstanden og klarer du ikke det, ber jeg deg be om unskyldning for slike påstander eller ta en tur til Specsavers!

 8. #8
  Hifi Freak Bartesam's Avatar
  Ble medlem
  Dec 2002
  Sted
  Hus
  Innlegg
  8,646
  Tagget i
  1 Innlegg
  Veeel, hvis en snakker om at dette er fantasipriser, så skal en se hva dette går for i USA, Tyskland og andre steder. Sett 3004 kassettspillere som ikke funker en gang gå for rundt 8000 i Tyskland og opp mot 16000 i overhalt stand. Folk får jo ha sine meninger i fred om Tandberg er bare noe ræl, men en del av dette utstyret spiller bedre enn en del av det som blir laget nå om dagen
  Bedre å drite i buksa enn å få forstoppelse! Masser av Tandberg 3000 serie, Pioneer SX 1250, Sansui AU 9900, AU11000A og TU 9900, Micro Seiki DD-100, DDX 1000 og DQX 1000, Yamaha YP-D8, Thorens TD 124 MkII, JM Lab Alcor JBL L220. OVK medlem

 9. #9
  Administrator Høvdingen's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2001
  Innlegg
  5,838
  Tagget i
  18 Innlegg
  Album
  22
  Denne tråden har stort potensiale for dårlig stemning, samt at evnt. linker som legges ut kan tilhøre medlemmer her på HFS.

  Et annet aspekt - hva er egentlig "dårlige kjøp"? Mange vil sikkert dra frem dyre kabler, underlagsprodukter og diverse andre ting, og før du vet ordet av det har vi nok en kabeldebatt eller krangling om overprisete produkter. Har vi ikke nok slike diskusjoner?

  Jeg beklager, men jeg stenger tråden.
  Følg Hifisentralen på Facebook og Twitter.

Tags for denne Tråden

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed