Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2005
  Innlegg
  27
  Tagget i
  0 Innlegg

  Hegel H20 eller Bryston 4 SST c series

  Jeg er på jakt etter en ny effektforsterker etter at min kjære Holfi NB250 tok kvelden. Jeg kan få en demo modell av Bryston 4SSTc og Hegel H 20 til samme pris. Bryston har jeg aldri hørt mens Hegelen kan jeg kjøpe og høre lokalt. Er det noen som har hørt disse forsterkerene. Jeg har Oppo 105 ,Holfi pre 5.1, Nordost red dawn htkabler,signalkabler og Audiovector m1 avantgarde høytalere. Noen som har råd her inne?
  Marants AV 8801, Bryston 4B SST2 , Oppo 105 ,Clearaudiochampion,clearaudio RIIA, Pylon emerald 25, Monitor audio silwer w12, ,Red dawn signal+ høyttalerkabel, audiovector sr1 super , Roksan kandy, Infocus SP8604, isotek solus,

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  Nov 2012
  Innlegg
  880
  Tagget i
  1 Innlegg
  Begge de du nevner lyder ganske forskjellig fra den Holfi du hadde både Bryston og Hegel låter lysere å mere avslørende på godt og vondt . Jeg rangerer Bryston som den beste, men du burde absolutt få testet ihvertfall en av de før kjøp.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed