Ønsker anbefaling Kompaktanlegg erfaring ?

Heidundrande

Medlem
Ble medlem
05.06.2015
Innlegg
7
Antall liker
0
Hei

Er det noen som har erfaring med disse kompaktanleggene med integrert cd-spiller.
Som til eksempel :

*Denon Ceol N9
*Marantz MCR610 cd-receiver

Er det grei lyd, og er det nok til å drive noen greie kompakthøytaler eller gulvhøyttalere.

Ser også soundgarden har en stereopakke (u/cd spiller) med Harman kardon HK 3770, med Q-acoustics 2050i gulvstående høytalere, er dette en grei nok pakke for en som ikke vil blakke seg på hifi utstyr ?
 

Håkon_Rognlien

Hi-Fi freak
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
6.716
Antall liker
11.185
Torget vurderinger
2
Kjenner Marantz'en ganske godt. Jo, det er en god allrounder, spiller snilt og fornuftig, bør pares med lett belastning for å vise sine beste sider.

Dersom du kunne makte å ta steget opp til Aura Note (gjerne brukt, om du er så heldig å finne en), får du et fullblods hifi-anlegg med nesten naturstridige egenskaper i prisklassen. Du kan med fordel heller gå ned på høyttalerprisen; jeg vil for eksempel anbefale Klipsch RF3 Mk2, disse får du latterlig billig brukt. Underholdningen blir skyhøy med et sånt oppsett.

Mvh
Håkon Rognlien
 
D

Desillusjonert

Gjest
Hva med HRT Stage og en valgfri avspiller? Litt for dyrt kanskje? Men særdeles vellydene, om man skal tro det som skrives.
 

funbunny

Overivrig entusiast
Ble medlem
02.11.2004
Innlegg
579
Antall liker
196
Sted
Ved Mjøsa
Hva med HRT Stage og en valgfri avspiller? Litt for dyrt kanskje? Men særdeles vellydene, om man skal tro det som skrives.
HRT Stage er bra på høyttalere og forsterker. Den innebygde DAC'n derimot er ikke noe særlig. Har man en god DAC/CD etc. kobliet til via analoginngangen så kan det låte glitrende.

Funbunny
 
D

dustcap

Gjest
Kan vel nevnes at Marantz M-CR611 har kommet, med Spotify Connect, Bluetooth, innebygd DSD kompatibel dac, samt pre-out i stedet for audio-out. Topp-plata skal være noe mer scratch-resistant, samt så har den led-lys i fronten. En av få stereo-receivere med DAB+ og internett radio, og CD-spiller da.

Er det noen som vet hvordan lyden til Pioneer XC-HM82D er, sammenlignet med Marantz M-CR610 ?
 
Topp Bunn