på nissebesøk i skien

swans

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.02.2006
Innlegg
303
Antall liker
2
Søndag kveld fikk jeg en mulighet til å besøke Espen I etter hans nyinnkjøpte burmester b-50 høytalere.
det vat et meget stilrent komplett burmester system/m
cardas kabler.
Espen hadde besøk av en kammerat da jeg kom, så den første 1/2 timen gikk til generell hi-fi prat og utveksling av utstyrs erfaringer. skal ikke skjule at det kriblet under venstre øreflipp, og at synet gikk over det stilige oppsettet av anlegget. sitringen i øregangen min ble nok sett av Espen, så han var ikke sen med å finne passende musikk til vår lille høring.
å det må jeg si, de av "oss" lyd intreserte som ikke har hørt ett komplett burmester system, har virkelig gått glipp av noe stort, menn...har da noe å hige eller lengte etter.
jeg får si det som da bladet "vinforum" smaksprøvde en søt trockenbereauslese fra Østriske saar moslel fra 1976.....
Stort bedere blir det ikke... det er selvsakt alltid noe å sette fingeren på, men her mener jeg det gikk mere på at rommet ikke var "fintjunet nok" det lå slettes ikke på utstyret.
en sammenheng i lydbildet fra topp til bunn, ingen ting som stikker av, eller utpreger seg. nydelig låt det.
etter flere musikk stykker av varierende art, var min soleklare konklusjon : stam bass med masse detaljer, som gjorde lydbildet stort og dypt. en mellemtone med stemmer som kjæler med følelsene, og du kan pluttselig
oppdage detaljer som klinger mere naturlig en det man er vant til.
og så disskanten da...... låter slik som bare en riktig tunet bånddisskant kan låte. lett og luftig, og med en selfølgelighet jeg mener ingen annen type konstruksjon kan komme opp mot(med mulig ett unntak he-he)
det er naturligvis alltid mulig i å få saker bedre, men jeg er sandelig ikke sikker på hvorfor etter å ha hørt dette.

kansje man skulle sette en stopper her ? nei...da ville hobbyen bli kjedelig. neste gang vil jeg kansje ha ett system som spiller kammermusikk med romantiske aspekter. ikke de nå, vel vel. noe annet da.

mener ivertfal at Espen I virkelig kan lene seg tillbake i godstolen(soffaen) å nyyyte dette. all honnør til eier.
skal nok greie å få det like bra jeg også så...

vi er jo også igang med å starte en større skare med lyd skrullinger her i distriktet. så dett skal bli morro fremmover.

takker for invitasjonen.
og for opplysningen om
steder jeg kan putte mine opptjente middler.
dette for å få ett rikere liv med nytelser.

mvh
stadig på besøk til burmester utstyr.
 
K

kiwi

Gjest
Hei Swans
Takk for en hyggelig hifikveld i går, veldig hyggelig og bli kjent med en ny Audiofil. Var gøy og høre din erfaring med forsjellige typer anlegg, da du har såpass erfaring med dette etter og ha holt på med dette i årevis. Hyggelig at du også likte oppsettet mitt, blir ikke så lenge før jeg banker på din dør for og høre på ditt oppsett samt ha en hyggelig sosial hifikveld sammen :)

Mvh: Espen
 
Topp Bunn