Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Assy74's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Sted
  Kristiansand
  Innlegg
  421
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1

  Dynaudio Focus 600XD

  Har vært innom soundgarden og hifiklubben idag. Hørte på epicon 6 og vurdert den lenge, men ombestemte meg etter å ha hørt dynaudio. Hørte også på den den nye SA pandium 30, men den skuffet meg litt. Har master explorer selv og syntes ikke det var noe stor forskjell. Har hørt dynaudio focus 600xd, som er en aktiv høytaler. Og fikk hakeslepp av den. i kristiansand har de ikke 600, men 400xd. Men lydbildet var det samme som storebroren bare litt mindre pondus. Aldri hørt en slik bredde og dybde om det er pga integrert forsterker i ht vet jeg ikke, men bra hørtes det ut. Anbefaler alle hifielskere til å høre på den. Kommer nok ikke til å gå lang tid før de er i mitt hus vertfall

 2. #2
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jan 2013
  Innlegg
  3,957
  Tagget i
  7 Innlegg
  Jeg var på en av Nashvilles to gigantiske musikkforretninger i fjor, hvor det i PA rommet "hang" en fet ElectroVoice PA rigg til sekssifret beløp - i dollar!

  Et helt ny serie aktive høyttalere (med DSP og annet) fra samme produsent var innom lokalene, til prøvelytt, til noen ytterst få tusen dollar. H
  ehe, gutta som jobbet der, de bar gliste da de fortalte hvor bra de nye aktive høyttalerne låt i forhold til hva den store riggen bak dem kostet.

  Jeg er bombesikker på at velkonstruerte aktive høyttalere fullstendig vil gruse tradisjonelle høyttalere/forsterkere i fremtiden.
  Med Dynaudio 600XD først ut, til meget betalbar pris med tanke på hva man får. Samtidig som tiden med feil macthinger er historie.

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2014
  Innlegg
  382
  Tagget i
  0 Innlegg
  Grunne til at dette er så bra er at Dynaudio tuner og velger alt selv. De produserer også det som står i høyttalerne selv. Dac fra sender er nøye valgt for optimal match. Den nye focus xd serien er muligens starten på en stor revolusjon, man vet aldri. Har selv vurdert å selge alt jeg har av hifi eks riia og platespiller for å gå for noe slikt. Du verden for en lyd.

  Når forsterkerne står inni ht så er det på en måte mer og direkte effekt. Den slipper å gå gjennom et hav av ting og du risikerer ingen signaltap noen plass.

  Lykke til med valget kval
  Det er bedre med en kasse Cola i gitaren, enn grus i badekaret.

 4. #4
  Hifi-entusiast Assy74's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2005
  Sted
  Kristiansand
  Innlegg
  421
  Tagget i
  0 Innlegg
  Album
  1
  Jeg ble vertfall sjokkert over hvor bra det låt og anbefaler folk å høre på de å se selv. Ingen tvil om at det er en god deal å slippe kabler og effekforsterkere.....
  Jeg skal vertfall kjøpe de, fruen sier jeg bare må pusse kjelleren først. Så har fått motivasjon til å gjøre det kjapt hehe

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed