Høyttalere Dynaudio Focus 600XD

Assy74

Overivrig entusiast
Ble medlem
12.04.2005
Innlegg
565
Antall liker
215
Sted
Kristiansand
Har vært innom soundgarden og hifiklubben idag. Hørte på epicon 6 og vurdert den lenge, men ombestemte meg etter å ha hørt dynaudio. Hørte også på den den nye SA pandium 30, men den skuffet meg litt. Har master explorer selv og syntes ikke det var noe stor forskjell. Har hørt dynaudio focus 600xd, som er en aktiv høytaler. Og fikk hakeslepp av den. i kristiansand har de ikke 600, men 400xd. Men lydbildet var det samme som storebroren bare litt mindre pondus. Aldri hørt en slik bredde og dybde :) om det er pga integrert forsterker i ht vet jeg ikke, men bra hørtes det ut. Anbefaler alle hifielskere til å høre på den. Kommer nok ikke til å gå lang tid før de er i mitt hus vertfall :)
 
M

MusicBear

Gjest
Jeg var på en av Nashvilles to gigantiske musikkforretninger i fjor, hvor det i PA rommet "hang" en fet ElectroVoice PA rigg til sekssifret beløp - i dollar!

Et helt ny serie aktive høyttalere (med DSP og annet) fra samme produsent var innom lokalene, til prøvelytt, til noen ytterst få tusen dollar. H
ehe, gutta som jobbet der, de bar gliste da de fortalte hvor bra de nye aktive høyttalerne låt i forhold til hva den store riggen bak dem kostet.

Jeg er bombesikker på at velkonstruerte aktive høyttalere fullstendig vil gruse tradisjonelle høyttalere/forsterkere i fremtiden.
Med Dynaudio 600XD først ut, til meget betalbar pris med tanke på hva man får. Samtidig som tiden med feil macthinger er historie.
 

alghatar

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
08.05.2014
Innlegg
389
Antall liker
132
Torget vurderinger
13
Grunne til at dette er så bra er at Dynaudio tuner og velger alt selv. De produserer også det som står i høyttalerne selv. Dac fra sender er nøye valgt for optimal match. Den nye focus xd serien er muligens starten på en stor revolusjon, man vet aldri. Har selv vurdert å selge alt jeg har av hifi eks riia og platespiller for å gå for noe slikt. Du verden for en lyd.

Når forsterkerne står inni ht så er det på en måte mer og direkte effekt. Den slipper å gå gjennom et hav av ting og du risikerer ingen signaltap noen plass.

Lykke til med valget kval :)
 

Assy74

Overivrig entusiast
Ble medlem
12.04.2005
Innlegg
565
Antall liker
215
Sted
Kristiansand
Jeg ble vertfall sjokkert over hvor bra det låt :) og anbefaler folk å høre på de å se selv. Ingen tvil om at det er en god deal å slippe kabler og effekforsterkere.....
Jeg skal vertfall kjøpe de, fruen sier jeg bare må pusse kjelleren først. Så har fått motivasjon til å gjøre det kjapt hehe ;)
 
Topp Bunn