Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  dustcap
  Guest

  Passende drivverk til Musical Fidelity V-dac II ?

  Hei

  Jeg lurer litt på om drivverk til MF V-dac II vil være viktig ?

  Da jeg nå har en Sony DVP-NS310 DVD spiller som brukes til drivverk. Sony'en er bra på betjening, god fjernkontroll, samt ganske pen, men vet egentlig ikke om den er på høyde med V-dac II. Lyden blir i allefall ganske vellykket og pen.

  Vil en pent brukt Denon eller Rotel CD spiller av ganske ny dato gi bedre resultat?

  Vel og merke kan det hende at enkelte CD spillere til 3-5 tusen har samme kvalitet på DAC som MF V-dac II, har ikke testet og sammenlignet selv. Men hvis det er slik, så er V-dac II godt egnet som USB-dac, men ikke typisk egnet sammen med CD-spillere.

 2. #2
  Hifi Freak Ulf-B's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Sted
  Oslo
  Innlegg
  7,786
  Tagget i
  0 Innlegg
  Ingen grunn til bekymring. Har du tenkt å fortsette med å bruke DACen din, spiller det ingen rolle hva slags drivverk du bruker. Du må opp i anlegg i en helt annen prisklasse - no offense - før valgt av drivverk EVENTUELT kan tenkes å ha noen betydning. Visse non-oversampling DACer sies å være følsomme for valg av drivverk - f.eks. Audio Note DACer - men ikke din DAC.

  Men de aller fleste moderne DACer er robuste m.h.t. drivverk. CDspiller, BluRay spiller, Squeezebox etc. har fint liten betydning for lyden.

  Å bytte CDspiller vil gi deg samme lyden - så lenge du kjører den gjennom samme DACen. Bytter du derimot ut DACen din med en annen DAC eller med analog lyd fra en bra CDspiller (da bruker du DACen i CDspillerene), vil du kunne høre forskjell - men da sammenligner du ikke lenger epler og epler.
  1) SB Touch m/iPad, Beolab 5
  2) SB Touch, Weiss DAC-1 MkII, Get-boks, Hegel HD20 DAC, Copland DRC-205, Primare BD32, ML 326s, 2x Bryston PP 300 SST, ProAc DB1, REL S3 sub
  3) SB Touch, Benchmark DAC-3 HGC, 2x Benchmark AHB2, ProAc D1, ProAc ER-1 sub, Denon AH-D7000

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed