Resultater 1 til 1 av 1
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2015
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  NAD C510 eller Oppo BDP-103 som stereo-pre (med HMDI)?

  Heisann,
  Jeg er på jakt etter en en forforsterker/DAC eller tilsvarende som har HDMI-innganger i tillegg til ordinære innganger, men uten å måtte gå på noe typisk hjemmekino-receiver.
  Etter mye leting har jeg funnet NAD sin C510 DAC som er et rent stereoprodukt, og Oppo sin BDP-103 BlueRay-spiller som også skal ha god DAC.

  Jeg ønsker å bruke denne løsningen med både kabel-tv, PS4, og å spille musikk fra Raspberry Pi via USB. De to førstnevnte vil brukes med HDMI for å forhåpentligvis unngå lipsync-problemer.


  Spørsmålet er om dere som er mer oppdatert på hva som finnes i disse produktene, og forhåpentligvis har hørt én eller begge av dem, om hvordan disse kan måles opp mot hverandre rent lydmessig? Ikke lydsignatur og annet subjektivt, men om spesfikasjoner og generelle inntrykk av tilbakemeldinger på nettet favoriserer den ene eller den andre. Kan de i det hele tatt sammenlignes, som stereoprodukter?

  Jeg kan selv gå og høre på C510, men har ikke mulighet for å høre på Oppo'en..
  Siste redigert av ebz; 22.02.2015 kl. 19:05. Årsak: Dårlig overskrift

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed