Ønsker anbefaling Erfaringer noen?

sgarvik

Medlem
Ble medlem
05.01.2010
Innlegg
6
Antall liker
0
Hei!

Lufter noen tanker og meninger i et å håper noen vil hoppe på å ytre sine erfaringer og meninger!
Har siden jeg ble tatt av hifi bølgen hørt diverse høyttalere av forskjellig sort, og av den grunn og ungdommelig ikke eksisterende økonomi fikk jeg fra en god kjenning et par Klipsch KG 5.5 for en latterlig sum penger en gang på 90-tallet. Det var da det startet og øret ble formet tror jeg. Det er myyyye sinnsykt bra på markedet og har hørt min del på de sjapper jeg går innom. Men jeg faller tilbake på Klipsch altså. Sikkert på grunn av at jeg tenker at hvorfor skal jeg bruke på 100-tusner på å komme tilbake til en lydsignatur jeg er vandt til men et større dynamisk bilde, noe som i seg selv er vanskelig. Kort fortalt jeg har Klipsch feber av en grunn.

Kinoen er full av Klipsch som også er et moro-sted å regne, da en hjemmebygget bar ligger ann i kinoen. Så det er greit.

Behovet har derimot forandret seg...eller behovet var feil å si. Jeg er kommet i den aldersgruppen (heter de det?) at jeg føler behovet for og sette meg tilbake, sette på play og la musikken bre seg som et beroligende teppe i moderat lyttevolum. Jeg har rommet på 4,5 x 4,5 m kallt "fine-stua".
Dette fant jeg i Palladium serien.

Eviglang historie, men litt koselig syns jeg, gjøres kort og her er sakens kjerne.

Jeg skal handle P-17B, og jeg har en Music Angel for forsterker som jeg ønsker og pare med effekt. Det sies fra noen hold at rør-rør oppsett kan bli i det mykeste laget. Har erfaring med å prøve Parasound med rør-pre'en men kan ikke si jeg fikk gjort meg opp en formening da jeg ikke har en rør effekt å sammenligne med.

Er det noen her som har erfaringer i "gata jeg bor i" og har tid og annledning å komme med sine ytringer?

Kan eventuell en Music angel X6 2x17w Class A være noe? Har IKKE greier på rør altså..

Snakkes!
 
Sist redigert:

Bat78

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
18.02.2011
Innlegg
368
Antall liker
436
Torget vurderinger
7
Heisann?????? jeg kjører en Mastersound Compact 845 på mine P-17b i oppholdsstuen. Jeg synes dette låter riktig så bra. Har også brukt en Naim xs2, da er det noe mer trøkk og sprut. Men jeg foretrekker likevel rørforsterkeren... Det er ikke antydning til skarpt, men føler jeg må ha litt volum for at de skal "åpne" seg☺
 
Topp Bunn