Resultater 1 til 3 av 3

Tråd: Marantz cd10

Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Oct 2008
    Sted
    norge
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg

    Marantz cd10

    Hei !
    Jeg har en Marantz cd10 , gammel sådan , tror ca 1992 mod !
    Den vil ikke spille med en gang jeg starter den , den må stå på ganske lenge
    før den spiller , virker som den starter å spille før vist det er godt og varmt
    i rommet , kan det være noe galt med strømforsyningen ?
    Er det noen som har hatt samme problem , som kan gi en pekepinn på hva
    som eventuelt kan være galt ?
    Mvh .
    Terje B .

  2. #2
    Hifi Freak FM-nissen's Avatar
    Ble medlem
    Sep 2006
    Innlegg
    5,202
    Tagget i
    0 Innlegg
    Jeg vet ikke, men jeg fiksa en Philips av omtrent samme årgang og kvalitet. Den hadde et lignende problem, og det viste seg å være dårlige loddinger i printet under trafo. Hvis du ser etter og evt lodder om igjen?
    Audioarkeolog:
    Lenco L 75, Technics EPC 207c, Rotel RCD 855, Powerbook G-4, Muse 4xTDA 1543 dac, Croft Super Micro Mk IV, Parasound Z-amp v. 1, TQWT m/SEAS 21 TV-G og hornladet Peerless CT 62.
    Div. Carlsson, Snell, Cizek, Tandberg, Uher, Dual, Lenco m.m. i kjelleren.

  3. #3
    Medlem
    Ble medlem
    Oct 2008
    Sted
    norge
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg
    Takk , skal sjekke det

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed