Resultater 1 til 4 av 4

Tråd: HEGEL Music

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2014
  Innlegg
  226
  Tagget i
  0 Innlegg

  HEGEL Music

  En interessant video på youtube. Har lest i ett utenlandskt forum at en person mener HEGEL H30 har en lydsignatur som en rør amp. Rør lyd lignende signatur. Er det noen som kan bekrefte/avkrefte dette? Da går det altså eventuelt an å produsere en nøytral transistor forsterker med en tilnærmet rørlyd signatur. En lyd som ligner mer på rørlyd enn transistor forsterkerlyd.

  Det framkommer av videoen at HEGEL er opptatt av at det skal være nøytral lyd.

  https://www.youtube.com/watch?v=2lrgoVGdKwU

 2. #2
  Hifi Freak Ketil's Avatar
  Ble medlem
  May 2004
  Innlegg
  1,973
  Tagget i
  0 Innlegg
  Jeg har ikke hørt nyeste serien til Hegel, men produkter som H4SE har et lite stykke igjen før de er helt på rørnivå i mine ører. Da handler det om evnen til å gjengi klang på en naturlig og tilfredsstillende måte. På tross av mange andre gode egenskaper mener jeg det fortsatt skorter litt her. På den andre siden har jeg heller ikke hørt noen andre transistorforsterkere som er i stand til å gjengi klang på en naturlig måte. Nå skal jo nyeste serie fra Hegel være et godt steg fremover så kanskje de fikser det nå?
  Bryston BDP-2, PS Audio DirectStream DAC, PS Audio BHK pre, PS Audio BHK 250 effekt, Monitor Audio Platinum 200 II, PS Audio P15 Power plant, Perfectwave AC12 strømkabler, Chord Sarum Tuned Aray IC, Chord Sarum Super Aray USB, Shunyata Anaconda HT kabler.

 3. #3
  Hifi-entusiast rocknrolla's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2009
  Sted
  Florø
  Innlegg
  312
  Tagget i
  0 Innlegg
  Er rør lyd naturlig då? Eg synest der er veldig stor forskjell mellom rør forsterkere også. Og eg har hørt transistor som høres meir ut som rør en rør. Sjølv synest eg Hegel gjer mykje bra, men den mangler også mykje. Eg likte godt lyden som kom ut ved å plassere en god rør pre fora, men liker en et slikt lydbilde så finnes det mykje bedre løsninger også.

 4. #4
  Hifi Freak Terje Berg's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2008
  Sted
  Sandnes
  Innlegg
  1,316
  Tagget i
  0 Innlegg
  Torget
  1
  Rørlyd.. et av de dummeste ordene jeg vet om.
  JBL EVEREST DD67000 active
  Hypex/Anaview/Motu/Audiolense
  Headfi: AKG N5005 - Topping NX4

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed