Forsterkere HEGEL Music

Outport

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
27.01.2014
Innlegg
233
Antall liker
39
En interessant video på youtube. Har lest i ett utenlandskt forum at en person mener HEGEL H30 har en lydsignatur som en rør amp. Rør lyd lignende signatur. Er det noen som kan bekrefte/avkrefte dette? Da går det altså eventuelt an å produsere en nøytral transistor forsterker med en tilnærmet rørlyd signatur. En lyd som ligner mer på rørlyd enn transistor forsterkerlyd.

Det framkommer av videoen at HEGEL er opptatt av at det skal være nøytral lyd.

https://www.youtube.com/watch?v=2lrgoVGdKwU
 

Ketil

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.05.2004
Innlegg
2.318
Antall liker
886
Jeg har ikke hørt nyeste serien til Hegel, men produkter som H4SE har et lite stykke igjen før de er helt på rørnivå i mine ører. Da handler det om evnen til å gjengi klang på en naturlig og tilfredsstillende måte. På tross av mange andre gode egenskaper mener jeg det fortsatt skorter litt her. På den andre siden har jeg heller ikke hørt noen andre transistorforsterkere som er i stand til å gjengi klang på en naturlig måte. Nå skal jo nyeste serie fra Hegel være et godt steg fremover så kanskje de fikser det nå?
 

rocknrolla

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
09.09.2009
Innlegg
312
Antall liker
22
Sted
Florø
Torget vurderinger
1
Er rør lyd naturlig då? Eg synest der er veldig stor forskjell mellom rør forsterkere også. Og eg har hørt transistor som høres meir ut som rør en rør. Sjølv synest eg Hegel gjer mykje bra, men den mangler også mykje. Eg likte godt lyden som kom ut ved å plassere en god rør pre fora, men liker en et slikt lydbilde så finnes det mykje bedre løsninger også.
 
Topp Bunn