Høyttalere Trådløs overføring til sub; Velodyne WiConnect system eller andre alternativ

Lars_N

Medlem
Ble medlem
30.01.2009
Innlegg
31
Antall liker
4
Sted
Trondheim
Har forsøkt å legge ut identisk spørsmål på Avforum.no, men foreløpig ingen respons. Drister meg dermed til å prøve Sentralen.

Etter flytting til nytt hus ble det plutselig umulig å koble opp suben med normale kabler. Har såvidt begynt å snuse på trådløse alternativ og lurer på om noen har gode (eller dårlige) erfaringer å dele?

Rask research gav ikke flust med alternativ og lite matnytting info om hvordan disse er i praksis. Regner likevel med at noen her har vært borti dette tidligere og håper dere kan hjelpe meg.

De alternative jeg har funnet er



Sistnevnte blir for dyrt, tenker maksgrese på 2000,- og gjerne rimeligere.

Signalkilde er foreløpig RCA rett fra TV. Sub er en XTZ W10.16 og fronter er Dynaudio Focus 110A. Brukes først og fremst som oppsett for TV-/filmlyd. Vil trolig kjøpe DAC med volum/Pre etter hvert.
 

maxmekker

Overivrig entusiast
Ble medlem
03.03.2005
Innlegg
675
Antall liker
319
Torget vurderinger
2
Testet Velodyne sitt trådløs system for sub. Den fungerer bra, hadde ingen problemer med at signalet falt ut, konflikter med andre enheter etc. Så tror du trygt kan bruke den.
 

Audirvana

Hi-Fi freak
Ble medlem
24.09.2012
Innlegg
1.478
Antall liker
881
Torget vurderinger
5
Skeptisk. Jeg ser for meg at man vil få en del timingproblemer om man bruker trådløs overføring på suben, men ikke ellers?
 
Topp Bunn