Høyttalere Noen som har hørt Aerial Acoustics 7T?

Spikeld

Hi-Fi interessert
Ble medlem
22.11.2008
Innlegg
72
Antall liker
8
Hei!
Noen som har hørt disse? Siden det var demo hos Intrepid AV nylig så regner jeg med at det er flere som kan gi tilbakemelding på hvordan disse høyttalerne låter.
 

Spikeld

Hi-Fi interessert
Ble medlem
22.11.2008
Innlegg
72
Antall liker
8
Ingen som har noen lytteinntrykk å dele??
 

KapteinUfattelig

Overivrig entusiast
Ble medlem
29.01.2005
Innlegg
501
Antall liker
146
Torget vurderinger
4
Hei, jeg har hørt 7T hos Intrepid tidligere og må si jeg ble mektig imponert.

De spilte aldeles nydelig, med en herlig myk og samtidig veldig oppløst diskant, en klar og åpen mellomtone og et godt driv i bassen. Det låt som fløyel samtidig som masse detaljer kom frem. Presisjon, holografi og størrelse+dybde på lydbilde var forbløffende bra og uten at jeg har hørt all verdens high-end anlegg skulle jeg tro at du må godt opp i pris for å få til noe tilsvarende. Det riktignok et større par høyttalere og flere subwoofere i rommet, som ikke er altfor stort, så det er nok mer å gå på i bassen dersom man spiller i et rom uten altfor mange andre store elementer og med større takhøyde. Og det skal sies at elektronikken og kablene det ble spilt gjennom ikke er tilgjengelig for småpenger, men det viser ihvertfall det store potensialet i denne høyttaleren.

For hva det er verdt har jeg de siste par månedene vært på leting etter nye høyttalere og hørt på 4-5 andre par med nypris pluss-minus 40.000 fra 7T. Nå var alle disse høyttalerne i ulike rom og med ulik elektronikk så sammenligningsgrunnlaget er heller tynt, men totalt sett var lyden fra 7T var den jeg klart foretrakk!

Jeg hadde forresten min kone med på lyttingen til de fleste av disse høyttalerne og hennes reaksjon etter 7T lyttesesjonen var: Disse må vi ha! (Det gjør ingenting at de er pene å se til, men det kriteriet kommer lenger ned på listen vår).


Hilsen Kaptein Ufattelig
 
Topp Bunn