Ønsker anbefaling DAB vs. Sonos (el.l)

knuwel

Fersking
Ble medlem
03.07.2014
Innlegg
2
Antall liker
0
Hei!
Jeg har fulgt dårlig med i tiden og klamrer meg til p2, alltid nyheter og fm-båndet så godt jeg kan, men innser at tiden er kommet for å vurdere noe nytt utstyr. Behovet er å høre radio på 3-4 forskjellige steder i huset og samtidig ha mulighet til å streame musikk fra telefonen (wimp, itunes).

Familien min ble ridd av en Sonos-bølge for et par år siden, så jeg har faktisk en Sonos bridge liggende. Derfor vurderer jeg dette systemet. Antar at det da vil være mulig å strømme nrk-kanaler på denne?

Alternativet jeg vurderer er Dab-radioer. Ser at noen av disse kommer med bluetooth/wifi, noe jeg antar gir mulighet til å strømme det meste fra telefon. Fikk nettopp tips om dette tilbudet: Revo Heritage G2 FM, DAB+ og Internettradio - Valnøtt

... men lurer på om strømming fra pc og mac også inkluderer telefon? (kjipt å docke telefonen, den er jo i bruk til andre ting også). Noen erfaringer?
 

Andersen88

Medlem
Ble medlem
14.10.2011
Innlegg
24
Antall liker
6
Sted
Bergen
Torget vurderinger
4
Jeg anbefaler deg å følge sonos-bølgen. Det er en løsning som gir deg tilgang til alt av radio + strømming. Dersom telefonen din ringer, spiller fortsatt musikken. Det klarer dessverre ingen radioer med trådløs streaming (blåtann).
 

Class

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.03.2009
Innlegg
2.763
Antall liker
496
Sted
Vestfold
Torget vurderinger
7
Apple AirPort Express er også et alternativ.
 
Topp Bunn