Møbler og underlag Tweek. Anlegg og vibrasjoner

maxmekker

Overivrig entusiast
Ble medlem
03.03.2005
Innlegg
675
Antall liker
319
Torget vurderinger
2
20140617_131514.jpg


Har hørt hva dempeføtter ol kan gjøre med elektronikk ol. Bruker selv Nordost sine Sort kone under flere av mine produkter. Dette har virkelig noe for seg. Lest og hørt hva dette kunne gjøre med høyttalere også. Galskap sier mange, men gikk til anskaffelse av Nordost Sort fuut. Anbefaler folk som er over gjennomsnittet glad i god musikk å teste ut disse. Maken til lydforbedring skal en lete lenge etter. Ikke trodd det om jeg ikke har hørt det selv.
Hva skjedde lydmessig? Tja, alt for å si det enkelt. Det ble mørkere bakgrunn, større autoritet i lyden. Som om høyttalerene vokste flere hakk i størrelsen. Det låter bare så mye mer naturlig. Hører langt bedre opptaksrom, enkeltinstrumenter og sangere. Uten å maskere noe ble skarpe S lyder hørende på. Du får dem, men uten at dem virker pågående. Det jeg ofte synes har vært vanskelig er 80 talls rock. Den låter ofte tynt i forhold til mye annet. Bass og trommer liksom bare blir veldig svak, lyden føles liksom for lett i bunnen i forhold til resten. Selv på slike opptak fikk jeg en helt annen autoritet og fylde i lyden. Piano og gitarer høres så mye mer troverdig ut. Disse sakene koster desverre mye penger, men tror ikke jeg har fått bedre lyd med å plusse på prisen av disse på nye høyttalere.
Dette sier jeg ikke for å starte noen ny diskusjon om dette er " keiserens nye klær " eller noe slikt. Men et velmenende råd til dem som ønsker å få det beste utav det anlegget dem har. Ikke avskriv det, eller fortell at det er dritt etc før du har testet det ut hjemme. Men jeg sier bare. Ikke lån dem hjem om du ikke har penger til å kjøpe dem. For min del er det ingen vei tilbake.
 

bambi

Æresmedlem
Ble medlem
27.01.2011
Innlegg
16.384
Antall liker
12.323
Sted
Smurfeland
Hva er det med måten disse er laget på som gjør at de koster 2500,- pr. stk? Det blir jo 20.000,- hvis man skal ha føtter til et høyttalerpar, og hvis man ikke vet bedre kan man kanskje fristes til å tenke at det er helt tilbakestående mye penger for åtte høyttalerføtter.
 

motoren

Æresmedlem
Ble medlem
13.01.2007
Innlegg
23.695
Antall liker
37.936
Sted
Flekkefjord
Torget vurderinger
30
Merkelig med Nordost at alt må koste så hinsides mye kroner,hva gjør disse demperne som ikke andre gjør?
Men pent ble det :)

mvh
 

maxmekker

Overivrig entusiast
Ble medlem
03.03.2005
Innlegg
675
Antall liker
319
Torget vurderinger
2
Kan ikke foklare prisen, eventuelt hva som ligger bak. Alt jeg kan si er at dem funker utrolig bra. Trodde ikke at det bodde så mye i anlegget mitt. Derfor kommer jeg ikke til å be folk med billige anlegg å prioritere slike føtter. Men tørr ikke tenke på hva dem kan gjøre med anlegg til flere hundre tusen. Regner med at folk som kan tillate seg å bruke så mye penger på lyd, også kan kjøpe slike føtter. Personlig lurer jeg veldig på om jeg kunne brukt disse pengene på noe annet som har gitt tilsvarende heving av lyd kvaliteten?
Prøv å få lånt for testing og hør om en synes det er verdt det eller ikke. Jeg er kjempefornøyd, selv om det kostet.
 
Topp Bunn