Dårligere bilde kvalitet med HDMI switching

daytona

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
25.10.2006
Innlegg
177
Antall liker
0
Tester nå en Reciever med HDMI 1.1 switch (1080i)
Det jeg legger merke til er at bildet blir betydelig dårligere ved å koble HDMI kabelen fra DVD spilleren via recieveren, da har jeg også valgt (1080i) ut fra denne.
det samme resultatet får jeg når jeg kobler pcèn via recieveren.
Skal det være slik? , trodde ikke kvaliteten skulle forandre seg via en digital switch , signalet inn blir jo på ingen måte konventert/skalert når det går via denne switchen..
 

LydMekk

Hi-Fi freak
Ble medlem
01.08.2003
Innlegg
2.307
Antall liker
2
Hva er utstyret? Spilleren, Receiver osv.
 
T

Thomas1

Gjest
Hvis du oppskalerer bildet både i recieveren og dvd spilleren, kan det bli dårlig bilde.
 

daytona

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
25.10.2006
Innlegg
177
Antall liker
0
Jeg bruker en denon 2807 reciever og en LG DVD opptaker som avspiller ,signalet som går ut fra DVD spilleren sendes i 1080i ,recieveren verken kan eller skal scalere dette signalet ,men bare fungere som en switch

Når signalet går direkte fra DVD spilleren til LCD TV blir resultatet svært bra.
 
T

Thomas1

Gjest
Da har du jo forklaringen der. Recieveren oppskalerer den. Har hatt denne selv. Du får en dobbeloppskalering mener jeg.
 

daytona

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
25.10.2006
Innlegg
177
Antall liker
0
Overasker meg litt det du skriver her ,trodde ikke dagens reciever oppskalerer bilde så lenge det kommer fra HDMI inngangen.
dvd spilleren sender ut ett signal som er oppskalert til 1080i ,reciveren klarer vel ikke oppskalere ett signal som allerede er det beste denne recieveren kan gi ut..
 
C

cpc

Gjest
2807 har ikke oppskalering, kun svitsjing.

Klippet fra klubben:

"I likhet med sin eksklusive storebror AVR-3806 er også AVR-2807 utstyrt med HDMI 1.1-interface med switching og repeat-funksjon. I tillegg har den en innebygget Faroudja de-interlacer som kan konvertere et interlaced videosignal til et tilsvarende progressivt. Du kan med andre ord koble alle bildekilder - også analoge - til receiveren og sende signalet videre til flatskjerm-TV eller projektor via én enkelt kabel. Ikke bare oppnår du et mer stabilt bilde, men unngår dessuten konflikter med de flatskjerm-TV’ene og projektorene som ikke aksepterer 576i-signaler via HDMI."
 
Topp Bunn