Ønsker anbefaling Anlegg med trøkk. Hjelp?

benbeni89

Medlem
Ble medlem
10.10.2008
Innlegg
17
Antall liker
0
Sted
Porsgrunn
Hei.

Vurderer å kjøpe et stereoanlegg.

Har kikket litt på NAD C375BEE, og har kikket litt på Klipsch RF-82.
Har ikke hørt på dette, men lest at det har greit trøkk.
Sett litt på Hegel H80 også, men fått for meg at den ikke passer helt til mitt ønske.
Hører på mye forskjellig musikk, men mest kanskje elektronisk og metal.

Lurer på hva folk kan anbefale av kombinasjoner til denne type musikk.
Vil også at det spiller fint samtidig som det har bra trøkk.
Må jo også ha en DAC som passer bra til anlegget.

Skal ligge ikke over 20k, men kjøper gjerne brukt og billigere :)
 

KrazyIvan#

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.12.2013
Innlegg
2.907
Antall liker
4.417
Sted
porsgrunn
Torget vurderinger
14
heisann :) har forresten en kamerat som nå har endt opp med sitt 4-de par med klipsch rf- 82 :p og vi har prøvd litt forskjellig elektronikk på de :) blandt annet den nad-en du nevner her med en gang den kom ut :) men blei aldri særlig imponert over den hverken meg eller han, i forhold til specs, vi syntes den låt litt tamt rett og slett,senere prøvde vi en kombo med 2 mono blokker fra vincent på 125 watt hver trur jeg det var, som var mye mer solid match :) husker ikke helt hva de blokkene heter i farta,det jeg har merket mest til i senere tid med klipsch når meg og han kameraten har testa er at de først og fremst trenger en strømsterk forsterker fremfor ``watt`` ihverfall, sånn sett tror jeg hegelen kunne funket vel så bra som nad-en også, med tanke på at hegel har så god dempings faktor og gjør jo at den har får greit fundament i bassen :) samtidig som den har detaljer , kommer jo litt ann på hvor mye punch du er ute etter i bassen i forhold til bekostninger av detaljer også da :) nå i senere tid har vi også testet en technics su vx 800 integrert forsterker på ca 2x130 watt i 8 ohm med godt hel :) den hadde et ganske så godt fundament i bassen men kanskje tendens til å holde litt igjen på detaljer, men det trur jeg kunne løst seg med en god dac + gode ht kabler :) den technicsen ligger forøvrig ute for salg her på torget :) da han kameraten har gått over til rørforsterker av merke music angel med kt88 rør som også fungerer meget bra , god og presis bass samtidig som detaljene kommer godt frem uten at horndiskanten blir for kvass :) men som sagt er du ute etter trykk så ville jeg tatt en kikk på den technicsen mvh ivan :)
 

KrazyIvan#

Hi-Fi freak
Ble medlem
29.12.2013
Innlegg
2.907
Antall liker
4.417
Sted
porsgrunn
Torget vurderinger
14
når det gjelder dac så ville jeg muligens sett på arcam sin ir dac , siden klipsch kan være litt kvass pga hordiskanten, da arcam er kjent for å være litt mørke /runde i klangen :) jeg holder ihvertfall en knapp på arcam her hehe :) mvh ivan
 

geirf2

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
23.01.2004
Innlegg
443
Antall liker
96
Sted
Nes Romerike
Hvis du ser på hva jeg har på soverommet(12kvm), så kan jeg love deg at det trøkker selv med de fisene av noen 5,5"ere som sitter i Eposene. Stue på 40kvm, da funker det dårlig. Eposene ble kjøpt nye, det andre brukt. Med kabler ca 18k komplett.
 
Sist redigert:

Torsen

Hi-Fi freak
Ble medlem
31.08.2005
Innlegg
1.860
Antall liker
146
Arcam irdac
Abrahamsen Pre + 2 x Abrahamsen V4 Power amp
Klipsch RF-82 II

Det burde du finne til 20K hvis du har litt is i magen.
 

AudioPhysic

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
11.11.2013
Innlegg
421
Antall liker
167
Sted
Stathelle
Torget vurderinger
23
Hei jeg er han kompisen til Transparent-evolution som blir nevnt over her og kan banne på at om du går for Nad c375 bee på Klipsch vil du bli skuffet. Kjøpte den som kompisen min nevnte over her helt ny med engang den kom ut og ble ikke akk imponert. Hadde på samme tiden disse monoblokkene som han nevner over her fra Vincent som heter sp996 og er på 125 watt, disse spillte Myye større og bedre på Klipscha enn det Naden gjorde. Nå har jeg som nevnt over her rørforsterker fra Musik Angel XD-800MKiii med oppgraderte smårør som låter kanonbra etter min smak :) 65 watt høres kanskje lite ut, men til gjengjeld er den utrolig strømsterk og RF 82 koser seg som bare det med god punch i bassen samt detaljer kommer vedlig bra fram :) Ikke fullt så god på film denne MAen, men nå spiller jeg mest musikk så gjør meg egentlig ingenting. Technicsen som jeg har ute for salg derimot er utrolig god på film og man får virkelig vekt klipscha til live med en utrolig dynamikk som passer klipsch veldig bra da disse er dynamikk bomber i seg selv :)
 

benbeni89

Medlem
Ble medlem
10.10.2008
Innlegg
17
Antall liker
0
Sted
Porsgrunn
Takker for gode svar! :) Hvor kjøpte du Music Angel'en og ca pris på den da? Bruker du DAC i oppsettet ditt?
 

AudioPhysic

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
11.11.2013
Innlegg
421
Antall liker
167
Sted
Stathelle
Torget vurderinger
23
Hei "benbeni89" jeg bor på Stathelle så du er hjertelig velkommen for en lytt om du er interessert :)
Bare og si ifra så sender jeg adresse på innboksen din.

Kjøpte Music Angel'en pent brukt og bruker den sammen med en Hegel HD11

Bare og ta turen om du vil komme og lytte til hvordan dette spiller :)
 
Topp Bunn