Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Oct 2013
  Innlegg
  34
  Tagget i
  0 Innlegg

  Electrocompaniet ECI 6D

  Denne selges nå for 19990,- hos Soundgarden(og andre). Er det et godt kjøp? Vet noen hvorfor den er satt så mye ned?

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Jan 2006
  Sted
  Larkollen
  Innlegg
  138
  Tagget i
  0 Innlegg
  I mine øyne et veldig godt kjøp! Ville vel gått for 6DS selv, flott lyd, god innebygget DAC, streamer og en RF fjernkontroll du kan styre hele musikk samlinga og internett radio med!

  Er kampanje på endel av digital produktene til EC nå for antagligvis å lage litt blest rundt de. EC skal etter det jeg har oppfattet satse ganske hardt på digitale og modeerne produkter fremover. Mener jeg leste et sted at de nå de siste par årene har brukt 80% av kapasiteten på hardware, og vil snu om å bruke 80% på software. Tyder i tilfelle på at produktene ikke vil bli utdatert med det første...
  Sonus Faber Elipsa SE-- Audio Research GSi75 -- Auralic Aries -- Audioquest -- Wireworld -- Devialet Phantom Silver

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Jul 2005
  Sted
  Tomter
  Innlegg
  1,433
  Tagget i
  1 Innlegg
  Hadde vært mitt soleklare valg hadde jeg allerede ikke kjøpt integrert!! Men regner med at den blir svært varm sånn som med alle EC produkter så den bør ha grei lufting!
  Høytalere: Bang Olufsen Beolab 17
  Prosessor Anthem AVM60
  Kilde Mac Mini 256SSD 16GB Ram - AVM60 DTS play FI

 4. #4
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Feb 2013
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  73
  Tagget i
  0 Innlegg
  Merk at ECI6D IKKE har streamer, det er det ECI6DS som har. Kjøpte akkurat denne selv og er så langt veldig fornøyd. Trodde først at jeg mistet de dypeste frekvensene fra anlegget jeg hadde fra før (AudioLab 8200DQ og EC AW 2x120 M), men etter at ha fått installert USB-driver etter bruksansvisning fra EC, så høres det i grunnen bare bedre ut. Bassen kom tilbake, rommet ble større, plasseringen ble "riktigere" og oppløsningen oppfattes høyere. Det ble rett og slett mer dybde i lydbildet. Jeg kjørte den med toslink via TVen i går når jeg fikk den, og det gav virkelig begrensninger i lyden (mistet dypbass og trykk i bassen). Kanskje fordi TVen kjører alt på 16bits 48000Hz eller kanskje fordi TVen ikke bare er en transport....

  Uansett, til prisen, så er den et meget godt kjøp. Skal ha min AW 2x120 M på service før jeg gjør en skikkelig sammenligning, men sånn ut av boksen, uten innspilling, så høres selve klangen i lyden veldig lik ut det jeg hadde før, og det kan jo ikke sies å være annet enn positivt, da AW 2x120 er en dual mono med utsalgspris på 40 lapper.

 5. #5
  Medlem
  Ble medlem
  Oct 2013
  Innlegg
  34
  Tagget i
  0 Innlegg
  Takk for alle svar og innspill. Handler nok i dag

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed