Møbler og underlag Rack med dører som rommer komponenter?

C

Cyber

Gjest
Jeg er ute etter tips på møbler/skjenker og liknende som kan sluke en voksen forsterker (43 x 45 x 15 BDH) og som har dører i front, gjerne uten håndtak. Pent utseende er et stort pluss. Trenger helst 3 hyller/hull, men 2 kan gå.

Noen som har tips til overkommelig prisete saker?

Jeg har nemlig fått en arving som har blitt vesentlig mer mobil og som elsker kabler og hifiutstyr. Blir enten hifi-mann eller elektriker av denne...
 

Otern

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
14.02.2007
Innlegg
154
Antall liker
1
Torget vurderinger
1
Om det er en tv-benk du er ute etter:STOCKHOLM TV-benk - valnøttfiner - IKEA

Har egentlig aldri hatt den helt store sansen for Ikea, men denne ser i alle fall grei ut på bilder.... Bakveggen kan sikkert fjernes og da skal heller ikke dybden være noe problem.
 
N

nb

Gjest
For de muligens ikke så mange årene det er aktuelt kan det være greit å kjøpe noe rimelig slik at du kan sage ut litt ventilasjonshull/sage ut bakplate/e.l. med god samvittighet, det kan bli ganske så varmt inni et slikt dersom det er tett og du har komponenter som avgir en del varme. Jeg moddet en TV-benk fra IKEA kjøpt på finn.no med gode ventilasjonshull i topplaten, dedikert hull i siden tilpasset strømforsyningen på HTPCen min og litt slikt.

Uansett hva man måtte mene om det estetiske kan det være en fordel med glassdører slik at fjernkontroller virker selv om det er lukket.

Å fjerne hele bakplaten på noe går som regel veldig ut over stabiliteten, den er der sjelden kun til pynt eller av praktiske årsaker. Dette gjelder spesielt ting som kommer flatpakket.
 
Sist redigert:

Vegard0

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
04.04.2010
Innlegg
210
Antall liker
246
Sted
KarmIsland
Torget vurderinger
1
Jeg bruker nå to Ikea Bestå, en på 64x60x40 og en 38x60x40 med to vitrinedører med glass. Til og med puttet noen gummimatter mellom her og der. Står på en Ikea stålramme. Har tatt bort bakveggen på den største så det kommer inn godt med luft. Det beste av alt, ingen barn kommer til og platespilleren som troner øverst(ca. 120 cm over gulvet) står trygt. Var helt grusomt å ha besøk av små barn som siktet klissete hender inn på pick-up, så dette fungerer som et godt alternativ i lang fremtid pluss jeg slipper å virke lettere psykotisk når barn vandrer fritt i stua.
God plass er det og, fire hyller til komponenter, eget skap til platespilleren til dama og Dr. Feickert på toppen.

Optimalt? Sikkert ikke, men jeg er døv på begge ørene og har aldri hatt andre alternativer. Prismessig så er jeg under 2000, samt slipper kostnader til ny pick-up:). Gir meg selv og racket terningkast 6.

Mvh.

Vegard
 
Topp Bunn