Forsterkere Forsterker til Snell B-Minor

jones

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
13.06.2005
Innlegg
190
Antall liker
0
Hjelper en kompis med anlegg og fikk overtalt ham til å kjøpe noen strøkne Snell B-Minor, selv om de var noe over hans budsjett. Forsøker derfor å få tak i effektforsterker som ikke koster all verden.

Kom akkurat over et par Denon POA-4400monoblokkersom kan se aktuelle ut. Noen som har en formening om dette er en bra match?

Evt tips til andre kandidater.
 

Auditor

Æresmedlem
Ble medlem
27.02.2006
Innlegg
12.091
Antall liker
4.345
Torget vurderinger
1
Kan funke, det. Men selv hadde jeg Electrocompaniet på Snell i sin tid. Rega og Audiolab ganger to stereoblokker vil også vekke Minor..en kjempe av en høyttaler lydmessig også.
 

Kim

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
26.09.2002
Innlegg
431
Antall liker
40
Torget vurderinger
17
Jeg har kun hørt B-Minor én gang. Da ble den drevet av Electrocompaniet EC-2. Det er lenge siden, men da synes jeg det låt skikkelig bra.
 

Audiophile-Arve

Æresmedlem
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
20.682
Antall liker
7.922
Sted
Kysten, Nordvestlandet, argaste nynorskdistriktet
Torget vurderinger
0
EC er absolutt tingen, eg har høyrt B minor på elektronikk frå same leverandør (hugsar ikkje modell), og det var bra. Men det er gjerne litt i overkant av prisen? Trur du kan finne veldig spennande ting i den rimelegare prisklassen også, men har ikkje prøvd ut dette sjølv. Så eg tek sjansen på to råtips:
Harman Kardon 980. Passar han bra, er dette kjempebilleg (ikkje verdas mest oppløyste, men svært sjarmerande. Burde ikkje vere vanskeleg å få ein slik på heimlån, apparatet kostar under 3 kkr). Skal det vere litt meir seriøs lyd utan å gå vegen om EC eller andre dyre greier (skulle vore moro å prøvd ein Rogue intergrert forsterkar), tippar eg på at ein Creekforsterkar kan fungere optimalt. Men det kostar meir.
 
Topp Bunn