Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Cyber's Avatar
  Ble medlem
  Jul 2005
  Innlegg
  9,118
  Tagget i
  2 Innlegg

  Martin Logan Dynamo subwoofer - Har noen hørt?

  Er sånn smått på utkikk etter en liten sub til anlegget mitt som må være kjapp, gå dypt, integrere bra og være musikalsk. Er musikk i 2 kanaler som er hovedfokus, alt annet er bonus.

  I min jakt har øynene falt på Martin Logan`s Dynamo. En liten sak som visstnok skal være bra, men synes det er lite å høre om denne.

  Noen her på berget som har hørt den og gi litt input? Nærmeste forhandler er mange mil unna. Hifi-center kjeden kan bestille den inn, men da MÅ du kjøpe den...

 2. #2
  Hifi-entusiast MusikkGal's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2003
  Innlegg
  166
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Martin Logan Dynamo subwoofer - Har noen hørt?

  Jeg har en MLogan Grotto som -mener jeg- er også pen å se på og ikke stor og jeg er veldig glad med den men den koster ca. 12ooo NOK, du kunne få den for 9-10 tusen i Hifi Kjeden sikkert. Om Dynamo vet jeg ingenting, bare at jeg har sett den på MLogan sin side. Koster den 7-8 tusen? kjøpt Grottoen, den er penere og hadde veldig gode utale i flere hifi blader både i USA og Canada. Mvh Guillermo.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed