Erfaringer med DOXA høyttalere og kabler?

Ukuns

Hi-Fi interessert
Ble medlem
18.02.2002
Innlegg
79
Antall liker
1
Hei.

Jeg har nå hatt et par DOXA 8.1 Signature høyttalere som ble kjøpt i 1995. Har hatt disse i oppsett med HK 880 Vxi, DOXA SE, Densen OM10, Cambrigde Audio, DOXA Signature og i dag ARCAM FMJ 32.

Mine erfaringer er at de spilte "selvfølgelig" best med DOXA Signature. Mens ARCAM passer fint til dem, oghar høy WAF-faktor pluss bekvemmelighetsfaktor. (Les: Fjernkontroll og Integrert forsterker)

Har nå begynt å tenke på å eksperimentere med nye kabler til høyttalerne. Lurer derfor på om noen av dere har noen dere synes passer spesielt godt?
 
R

Rojoh

Gjest
Litt vanskelig å si, men jeg tror jeg ville prøvd et sett med Nordost SolarWind. Disse var rimeligste modell, og jeg tror at du kan koste på deg et par fra bruktbørsen. Bør ikke koste mer enn rundt 500,-.

Æuda! Her våger jeg å komme med anbefaling av kabler til mer enn 50,-/meteren... 8) (De gjør uansett ikke så veldig mye galt - siden noen vil hevde at de ikke gjør noe som helst ;D).
# Eh... Så først nå at det var høyttalerkabler du var ute etter. Jeg har brukt de samme kablene de siste 10-12 åra, så der er jeg lykkelig uvitende.#
Mvh. Johan
 

Ukuns

Hi-Fi interessert
Ble medlem
18.02.2002
Innlegg
79
Antall liker
1
He, he.

Ikke alltid like lett å foreslå kabler. Jeg har forsøkt litt hjemmebygget, og SUPRA. Bruker i dag et sett Kinesiske som heter Qiuyeyuan Yiefeng. Disse er meget bra til ALT unntatt ROCK. Det blir litt for mye diskant. (Eller ting henger ikke helt sammen) Nå er høyttalerne litt kilne på ROCK, men jeg håper et par kabler kan hjelpe litt.

Vet at Tara Labs Phase 2 og Phase 2/TFA biwiret ville gi litt mer. Men kanskje noen har andre erfareinger??
 
Topp Bunn