Diverse Fabrikkgaranti

Y

ymir

Gjest
Hei

Har sett att en eller flere produsenter gir 20 års garanti.

Er det noen som vet hvem som gir dette eller noe mer enn 5 år?

Trenger opplysningen i forbindelse med en forsikringsak.

Hvor lenge bør/kan et produkt fra de store tunge/kjente produsenter vare?
 
N

nysjerrigper

Gjest
lykke til med å få reparert noe etter 10-20år. :D blir bare mas om feil bruk og annet. salgsgimmick deluxe!
 
Y

ymir

Gjest
Hei

Utstyret er....var fire år gammelt.Lyttet til musikk og hørte noen merkelge "bloppe lyder".Etter en liten stund senere røk også varmepumpen.

HELDIGVIS har netteiger en spenningsanalysator stående.Dato og klokkeslett ble registrert.Derfor innrømmer netteiger feil på nettet
og erstatningplikt.

Men problemet er at feilen opptrer-er tilstede hele tiden.Mine forsikringer vil ikke dekke noe mere siden feilen fremdeles er tilstede.

Jeg mener at så lenge det er feil på nettet skal jeg ikke lide noe økonomisk tap,og da skal det ikke trekkes fra for alder i ERSTATNINGSBELØP.

Har fått ødelagt verdier for 350 000-400 000 Kr på noen år.Årsak...Transienter,overharmoniske,flimmer...?Alt dokumentert av netteiger;)

Har sendt saken til Elklagenemda og Finansklagenemda.Netteiger har sent mine krav til sitt forsikringselskap.

Dagens svar fra netteiger:
Viser til nedenforstående e-post utveksling og e-post sendt undertegnede 3.10.12 kl 18.29. Samt din samtale med vår driftssentral i dag.

I en hver erstatningssak hvor det er påført en skade gjelder følgende generelle krav til den som krever erstatning: Å oppgi de opplysninger og dokumenter som trengs for å få vurdert ansvar og erstatning.
Det betyr i grove trekk hvor mye det på skadedagen ville kostet å anskaffe skadet gjenstand i vesentlig samme stand og av tilsvarende fabrikat, type og årgang (markedsverdien).
Skadet gjenstand tilfaller da i de fleste tilfeller forsikringsselskap ved bruk av forsikring eller den som utbetaler forsikring.

Av nedenforstående tilbud registrerer jeg en differanse på kr 30.000,- på nevnte gjenstander. Du har anslått verdiene til de to forsterkere og digital omformer til NOK 130.000,-.
Tryg har tilbudt kr 100.000,- på grunn av manglende dokumentasjon på verdien.

For å bli ferdig med denne erstatningen ønsker Haugaland Kraft å dekke differansen på kr 30.000,- for denne gang. Vi møter da ditt krav på kr 130.000,-.
Dette tilbudet står ved lag frem til 31.10.2012. Ved skriftlig aksept med oppgitt kontonummer vil nevnte beløp overføres din konto.

Ved evt. senere erstatningskrav vil vi følge vanlige erstatningsregler.



Nei,ikke så lenge feilen er tilstede er mitt svar.Kravet mitt er dessuten 110 000 Kr og ikke 130 000.



 
Sist redigert:

espege

Overivrig entusiast
Ble medlem
01.09.2009
Innlegg
881
Antall liker
692
Sted
BERGEN
Torget vurderinger
71
Densen har vel en såkalt "livstidsgaranti"… for førstehåndseier.

mvh e
 
Topp Bunn