Ønsker anbefaling Hva slags forsterker/høyttalere passer meg?

Tradio

Fersking
Ble medlem
29.09.2012
Innlegg
4
Antall liker
0
Hei!

Jeg er helt ny innen hi-fi, og trenger litt hjelp. For øyeblikket spiller jeg vinyl på Denons billigste platespiller koblet på en diger AIWA receiver fra 89/90. Det låter hverken fett eller pent i det hele tatt.

Jeg har ikke råd til så veldig nytt og fancy greier, og tenker jeg kanskje vil få mer for pengene om jeg kjøper vintage enn om jeg går for noe moderne budsjettsaker. Men så spørs det da om f. eks. Dinosaur Jr, Pixies og Pavement, som jeg hører mye på, vil låte bra på en Tandberg huldra 10 med en habil vintage platespiller? :confused:

Er det eventuelt noe annet vintage som ville passet meg bedre?

Håper noen kan komme med noen innspill her.. :)

(Beklager hvis jeg har postet i feil forum)
 

Audiophile-Arve

Æresmedlem
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
20.691
Antall liker
7.929
Sted
Kysten, Nordvestlandet, argaste nynorskdistriktet
Torget vurderinger
0
Dersom du skal spare pengar, er tanken om vintage ikkje dum. Eg ville fyrst gått for å finne nokre høgtalarar eg trivdes skikkeleg godt med. Til din musikksmak er store Tandberghøgtalarar ganske sannsynlege, iallfall om du ikkje skal spele svinehøgt. Huldra 10 er ein fin sak, men i alle fall trur eg det kan vere lurt å leite etter nokre høgtalarar som du likar i fyrste omgang, så kan du finne ut om din gamle Aiwa treng utskifting når du er fornøgd med høgtalarane.
 

sense

Overivrig entusiast
Ble medlem
06.02.2006
Innlegg
679
Antall liker
356
Sted
Rørvik i Nord-Trøndelag
Torget vurderinger
15
Ta deg en runde på Vintage avdelingen.. så tipper jeg du får mange fine og konstruktive svar;) personlig ville jeg nok gått for Pioneer vintage da.. de store helst.. men det er masse annet snadder å oppdrive selvfølgelig :)

mvh Sense
 

Tradio

Fersking
Ble medlem
29.09.2012
Innlegg
4
Antall liker
0
Takk for svar :) Har en huldra 10 på armen som jeg har ganske lyst på... Og skulle den ikke passe så er det jo aldri noe problem å få solgt disse igjen
 
Topp Bunn