Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Helt fersk
  Ble medlem
  Sep 2012
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg

  Rotel RA-12 er det en bra match med DALI Mentor Menuett?

  På utkikk etter å parre mine små brilliante Dali Mentor Menuett med en ny integrert forsterker. På tide å bytte ut min middelmådige 13 år gamle Onkyo receiver for å få utnyttet de nye Daliene. Bruker stort sett Wimp over iphone, samt vinyl på en gammel Rega, samt CD i ny og ne. Har kikket litt på NAD og Cambridge integrerte forsterkere på Hi-Fi klubben, men så leste jeg noen positive reviews av Rotel. Jeg er altetende innen musikk, men i stua spilles ofte Neil Young, Bob Dylan, Joe Henry, Bon Iver, Cohen, Black Keys, Radiohead, Jaga Jazzist, Big Bang, m.mer. Kan også bli litt syngedamer ala Ane Brun og Kari Bremnes og Susanne Sundfør for å roe helt ned. I det siste har Admiral P og listepop også blitt spilt en del. Hva tror dere angående forsterker til Daliene?

 2. #2
  Overivrig entusiast
  Ble medlem
  May 2012
  Innlegg
  1,005
  Tagget i
  0 Innlegg
  Link til reviews? Har sett på samme forsterker men finger ingen tester enda.
  RASSY DIBO EDT - eta autumn 2013

 3. #3
  Helt fersk
  Ble medlem
  Sep 2012
  Innlegg
  2
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har heller ikke sett reviews av lydkvalitet - bare noen omtaler at den er på markedet.

  Denne testen (Oppsummering – Test av 7 stereoforsterkere | Lyd & Bilde) satt meg på sporet av Rotel - hvor RotelRA06SE fikk gode skussmål. Cambridge 740A virker også meget interessant; flott lyd til kr 5000, men den selges visst ikke lenger. Cambridge Azur 651 A virker litt pinglete i forhold, men har ikke hørt den så kan egentlig ikke uttale meg. CAMBRIDGE Azur 651A Integrert forsterker | Hi-Fi Klubben Og storebroren Cambridge Azur851A er i overkant dyr synes jeg (kr 9998,-). NAD er jo også et alternativ, men jeg ønsker et detaljert lydbilde, og har lest at NADene gir mye bass, men ikke like detaljert lydbilde. Derfor kikker jeg på Rotel og Cambridge.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed