Resultater 1 til 5 av 5
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  78
  Tagget i
  1 Innlegg

  ASR Emitter I exclusive versus Bryston 4Bsst eller Burmeister 952 mk2_

  Vurderer oppgradering fra min Bryston combo (Bp 26 og 4Bsst) til ASR emitter 1 exclusive evt. Burmeister utstyr.
  Bakgrunn for oppgradering er at jeg ønsker klarere og mer "naturlig" lydbilde (synes Bryston blir litt svulstig og lydbildet glir litt ihverandre), og håper dette kan oppnås med tysk ingeniør håndtverk. Ønsker likevel punch som Bryston gir og usikker på ASR gir det om jeg får det samme trøkket.
  Noen her med erfaringer med nevnte utstyr?
  Mvh
  Nacka

 2. #2
  Bransjeaktør Retep's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2005
  Sted
  Mogreina
  Innlegg
  17,682
  Tagget i
  2 Innlegg
  Album
  1
  Hei. Jeg har hatt en ASR emitter 1 exlucive battery, men dette er den eneste forsterker i dette prisområdet jeg har hatt. Så sammenl.igningsgrunnlaget er noe tynt. Brukte den sammen med et par Vienna Acoustics strauss v2 og en Musical fidelity M1 dac.

  Jeg opplevde ivertfall at ASR hadde den mest naturlige/riktige lyden i en forsterker jeg noen sinne har hørt, der var krefter i overflod og sammenlignet med Musical Fidelity A5 som ver forsterkeren jeg hadde når asr kom i hus så hadde Asr mye mere å gå på. Den var kraftigere og hurtigere enn MF. Men ASR ble for meg for hifi aktig og jeg savnet litt sødme som jeg hadde med A5 og som jeg nå har funnet med min Mcintosh som nok er det merket jeg kommer til å holde meg til.

  Asr en i vertfall en meget god forsterker, men som jeg skriver tidligere, jeg har meget lite sammenligningsgrunnlag på forsterkere i den prisklassen.
  Jobber hos Mala Audio.

 3. #3
  Bransjeaktør Bjørn ("Orso")'s Avatar
  Ble medlem
  Nov 2008
  Sted
  Bergen
  Innlegg
  10,737
  Tagget i
  13 Innlegg
  Torget
  1
  Du nevner svulstig lyd og at lydbildet glir litt ihverandre. Dette tror jeg ikke har noe med elektronikken din å gjøre. Bryston er jo ikke kjent for noe annet enn nøytral gjengivelse. Er rimelig sikker på at problemet ditt er relatert til rom og høyttalere integrasjon. Ville ha begynt å jobbe litt med plassering og akustikken med demping av førsterefleksjoner og bassfeller. En måling ville kunne ha sagt veldig mye. Kanskje ta kontakt med noen som kan gi deg en analyse? Svulstig bass kan være resultat av peaker og/eller lang etterklangstid. At lydbildet ikke helt sitter skyldes som regel utsikkende tidlige refleksjonen som blander seg med direkte lyden.

  Skulle jeg først ha byttet Bryston, så ville ha gått for Hypex Ncore (effektrinn). Billigere og trolig bedre. Uansett så tror jeg ikke det vil løse det du sliter med i nevneverdig grad.
  Siste redigert av Bjørn ("Orso"); 03.09.2012 kl. 11:33.

 4. #4
  Æresmedlem BT's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2005
  Innlegg
  16,983
  Tagget i
  1 Innlegg
  Jeg har hatt den nevnte Bryston-kombinasjonen, og skjønner hva du mener. Jeg har hørt en del på Burmeister som jeg liker veldig godt, men ikke ASR. For å gjøre en kort historie lang så endte jeg opp med Rogue. Kanskje verdt å sjekke ut for deg også?

  I tillegg er jeg enig med orso i at problemene du nevner kan skyldes akustikkutfordringer. I beste fall kan du oppnå mye med å flytte litt på høyttalerne.
  Glem ikke musikken

 5. #5
  Hifi-interessert
  Ble medlem
  Nov 2007
  Innlegg
  78
  Tagget i
  1 Innlegg
  Hei Retep, Orso og BT,
  Nå har jeg foretatt byttet, ut gikk Bryston settet og inn kom ASR emitter I exclusive.
  Hva skal jeg si, lydbildet ble betydelig ryddigere og luftigere. Lyden fikk mer glød og har nå en dypere og fastere bunn enn før
  Problemet som jeg opplevde med Bryston (oppsvulmet og slørete lyd) er helt borte.
  Tyder vel på at jeg også foretrekker europeisk fremfor nordamerikansk lydbilde.
  Takk for tips underveis.
  Nacka

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed