Digitale avspillere Audio Aero Capitole CD-spiller vs ny DAC

Steinar_Lund

Hi-Fi freak
Ble medlem
17.03.2002
Innlegg
7.813
Antall liker
2.736
Sted
Hvalstad, Asker
Torget vurderinger
3
Etter en tids bruk av SB Touch, innser jeg vel at sannsynligheten for at jeg kommer til å bruke min tilårskomne Capitole som cd-spiller ikke er særlig stor.
Pr. idag har jeg koblet til Touchen til DACen i Capitolen og er forsåvidt fornøyd med dét. Men samtidig melder jo tanken seg om at det vel har skjedd en del på DAC-fronten de senere årene, og at det kan være noe å hente på å kjøpe en ny DAC. Gjerne en som ikke koster skjorta.
Jeg vet ikke om noen her har sammenlignet denne konkrete cd-spilleren med en moderne DAC, men det ville uansett være interessant å få noen forslag/anbefalinger. SB Touch støtter vel opp til 24/96, men høyere er også interessant med tanke på fremtidige oppgraderinger.
 
U

utgatt60135

Gjest
Lån med deg en NAD M51 fra HiFi klubben og sjekk.
 

authentic

Hi-Fi freak
Ble medlem
03.07.2007
Innlegg
9.242
Antall liker
2.387
Torget vurderinger
13
Er "klubben" begynt med utlån ?
 
U

utgatt60135

Gjest
Er "klubben" begynt med utlån ?
Jeg har fått låne noen produkter tidligere, men de er vel fortsatt gjerrige med det? At de har M51 til utlån skyldes kanskje mest at den ikke er å få tak i riktig enda samt at de får veldig gode tilbakemeldinger om den. Det er venteliste på den, så da er de nok tjent med å låne ut den ene demomodellen?
 
Topp Bunn