Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Helt fersk
  Ble medlem
  May 2012
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg

  T+A PowerPlant balanced

  Hei!
  Er ny her på sentralen, og lurer nå på mitt første spørsmål. Er på utkikk etter ny stereoforsterker (som en ikke trenger å oppgradere på en stund), og har blitt anbefalt T+A PowerPlant balanced, skulle visst være gode greier, og takle lave impedanser. Noen som kjenner til denne evt har den i sitt oppsett og kan si noen ord om den? Bor i Trøndelag så langt å reise ned til oslo for å høre hvis den uansett ikke duger til noe. Noen som har nevnte forsterker evt den forrige ubalanserte i trøndelag?
  Har redigert innlegget for å få det kortere.

  På forhånd takk for svar
  Gorel
  Siste redigert av gorel; 16.05.2012 kl. 14:55.

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Nov 2004
  Innlegg
  175
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har ikke erfaring med denne forsterkeren, men har hørt en masse T+A utstyr og det er gjennomgående meget bra. Absolutt verdt en lytt.
  VPI Classic, Benz LP, APL DAC-S, Rogue Hera II+Zeus, Dynaudio Evidence Temptation, Au24, audience adept response, Furutech

 3. #3
  Helt fersk
  Ble medlem
  May 2014
  Innlegg
  3
  Tagget i
  0 Innlegg
  Har selv powerplanten og er svært fornøyd så langt. Forsterkeren låter uanstrengt og åpent, og jeg opplever som relativt "bassete" men med full kontroll.
  Jeg har brukt den med Patos Lyric 501mkII, Vienna Acoustics Grand Mozart SE, og nå på Audio Physic classic 30 og alt har spilt helt fantastisk i mine ører.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed