Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast haden's Avatar
  Ble medlem
  Sep 2004
  Innlegg
  171
  Tagget i
  0 Innlegg

  Audio Note AN-E/B 448

  Har på hånden et par med overnevnte ht , men har ikke peiling på pris jeg kan forvente ved evt salg. Noen som kan tipse meg om evt pris på disse? Alder ca 15+... og hele og pene.

  mch
  H
  1 stk fransk blank boks :-)

 2. #2
  Moderator bambadoo's Avatar
  Ble medlem
  Oct 2002
  Sted
  Lørenskog
  Innlegg
  17,836
  Tagget i
  2 Innlegg

  Audio Note AN-E/B 448

  Tja - 4-> 5k?
  Kjøpte mine AN/J-b for 1500 inkl. stativer for noen år siden. De var ikke pene men ble veldig pene etter pussing og litt møbelolje
  I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

 3. #3
  Hifi-interessert Tjottolf's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2007
  Innlegg
  60
  Tagget i
  0 Innlegg

  Audio Note AN-E/B 448

  Jeg har et par av den modellen.. jeg bruker det sammen med en 300b rørforsterker. funker veldig bra har ikke lyst til å røpe hva jeg fikk de for, men da jeg kjøpte i fjor og prøvde å finne ut hva som var en fornuftig pris lå andre annonserte an/e-b og senere utgaver annonsert i det prisområdet bambadoo peker på og oppover..

  MEN!! Vær klar over at an/e-b er nå så gammel at de fleste av de er modne for et bytte av kantoppheng på basselementet.. det måtte jeg selv (selger møtte opp med det han trodde var strøkne høytalere, men etter en kjapp titt på elementene fant vi fort store sprekker i kantopphenget.. jeg ville derfor egentlig ikke kjøpe de, men selger slo raust av på prisen og jeg slo til og håpet jeg fikk fikset det uten å betale en formue), men fikk tak i kantoppheng fra Audio Note for en grei penge og brukte masse tid på å lese meg opp på nettet på hvordan jeg skulle skifte opphenget.. så nå spiller de bra

  Så hvis kantopphenget ikke allerede er skiftet må du før eller senere regne med å bruke 500-600kr for oppheng og lim + en del tid og nerver og risikoen for at man kan gjøre feil når man skifter opphenget, i tillegg til det du betaler for høytalern..
  (om forrige eier har latt høytalerne stå i solskinn (spør eier.. ellers trenger du ikke lure på det om treverket er tydelig bleket) så er det et under om de ikke er ødelagt allerede..)

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed