Audio Note AN-E/B 448

haden

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
14.09.2004
Innlegg
170
Antall liker
1
Har på hånden et par med overnevnte ht , men har ikke peiling på pris jeg kan forvente ved evt salg. Noen som kan tipse meg om evt pris på disse? Alder ca 15+... og hele og pene.

mch
H
 

bambadoo

Æresmedlem
Moderator
Ble medlem
11.10.2002
Innlegg
22.130
Antall liker
10.593
Sted
Lørenskog
Torget vurderinger
16
Tja - 4-> 5k?
Kjøpte mine AN/J-b for 1500 inkl. stativer for noen år siden. De var ikke pene men ble veldig pene etter pussing og litt møbelolje
 

Tjottolf

Hi-Fi interessert
Ble medlem
08.03.2007
Innlegg
97
Antall liker
58
Jeg har et par av den modellen.. jeg bruker det sammen med en 300b rørforsterker. funker veldig bra:) har ikke lyst til å røpe hva jeg fikk de for, men da jeg kjøpte i fjor og prøvde å finne ut hva som var en fornuftig pris lå andre annonserte an/e-b og senere utgaver annonsert i det prisområdet bambadoo peker på og oppover..

MEN!! Vær klar over at an/e-b er nå så gammel at de fleste av de er modne for et bytte av kantoppheng på basselementet.. det måtte jeg selv (selger møtte opp med det han trodde var strøkne høytalere, men etter en kjapp titt på elementene fant vi fort store sprekker i kantopphenget.. jeg ville derfor egentlig ikke kjøpe de, men selger slo raust av på prisen og jeg slo til og håpet jeg fikk fikset det uten å betale en formue), men fikk tak i kantoppheng fra Audio Note for en grei penge og brukte masse tid på å lese meg opp på nettet på hvordan jeg skulle skifte opphenget.. så nå spiller de bra:)

Så hvis kantopphenget ikke allerede er skiftet må du før eller senere regne med å bruke 500-600kr for oppheng og lim + en del tid og nerver og risikoen for at man kan gjøre feil når man skifter opphenget, i tillegg til det du betaler for høytalern..
(om forrige eier har latt høytalerne stå i solskinn (spør eier.. ellers trenger du ikke lure på det om treverket er tydelig bleket) så er det et under om de ikke er ødelagt allerede..)
 
Topp Bunn