Resultater 1 til 2 av 2
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem Roger Waters's Avatar
  Ble medlem
  May 2008
  Innlegg
  31
  Tagget i
  0 Innlegg

  Vincent SV-236 Rør anbefalninger

  Jeg har gått til anskaffelse av en Vincent SV 236 forsterker og lurer på anbefalinger av rør til denne, i dag sitter det standard rør fra China. Det foran heter 2AX7B og hva de bak heter er jeg usikker på, men kan seff sjekke dette siden.

  Dette er en ny verden for meg så jeg trenger litt eksperthjelp her, etter det jeg har forstått er det mange rør entusiaster her inne. Forsterkern er jeg veldig fornøyd med og synes den spiller veldig godt, hvor kjøper jeg rør og hva anbefales om man ønsker en rundere og varmere klang?

  Tusen takk for alle innspill.
  Dali Oberon 7 - Roksan Kandy K3 - Marantz CD6006 - Bluesound Node 2i- Samsung UBD-K8500 - Samsung QE65Q8DN - AppleTV 4 - QED - Supra - Van Den Hul Cables

 2. #2
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  Mar 2006
  Innlegg
  117
  Tagget i
  0 Innlegg

  Vincent SV-236 Rør anbefalninger

  Hei

  Hadde tidligere en Shengya forsterker som er nesten identisk med denne. Byttet til dyrere rør som skulle gi bedre og varmere lyd. Etter 2 -3 måneder byttet jeg tilbake og ble overrasket over at de originale rørene var betydelig bedre. Bare som et tips om at å bytte ikke nødvendigvis gjør lyden bedre men ofte annerledes.

  Gunni
  Gunni2

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed