Resultater 1 til 4 av 4
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Jan 2012
  Innlegg
  10
  Tagget i
  0 Innlegg

  Synspunkt rundt et demo-kjøp

  Kjøpte i forrige uke en demobrukt H/K HD990-cdspiller hos en forhandler i Bergen. Er veldig fornøyd med lyden så langt, men det er noen irritasjonsmomenter rundt kjøpet som jeg gjerne vil ha noen synspunkter på:

  1. Ca 10 minutter etter jeg hadde forlatt butikken fikk jeg beskjed om at jeg hadde fått med meg feil spiller. Flott at de sier ifra, men da de raskt pakket inn den rette spilleren la jeg ikke merke til at den ser vesentlig mer slitt ut enn den jeg først ble forespeilet.

  2. En av hovedgrunnene til at jeg valgte akkurat denne spilleren var at den kan brukes som en dac for andre enheter. Det viser seg at det er kun via fjernkontrollen man kan benytte denne funksjonen, og jeg har tydeligvis fått med feil kontroll...

  3. At det ikke følger med vanlige kabler er greit nok, men akkurat HRS Link-kabelen som er propetiær for H/K virker umulig å oppdrive seperat....burde ikke denne da fulgt med?

  Er det jeg som er altfor kresen i forhold til at dette er et demo-produkt, eller har jeg rett til å kreve i det minste den rette fjernkontrollen uten å betale ekstra?


 2. #2
  Hifi-interessert Hilmar's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2008
  Sted
  Trondheim
  Innlegg
  86
  Tagget i
  0 Innlegg

  Synspunkt rundt et demo-kjøp

  Med bakgrunn i pkt 1 hadde jeg nok stått i butikken samme dag og krevd kjøpet opphevet..
  Musikk er mentalhygiene!

 3. #3
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2006
  Innlegg
  191
  Tagget i
  0 Innlegg

  Synspunkt rundt et demo-kjøp

  Ja, gjør som Hilmar sa-hvis mulig-kom deg tibake til butikken. Du har kjøpt en demo-modell i en forretning, ikke brukt utstyr av hvermansen.

  Stein
  Thorens TD 295 MK 4 med DV-20X H<br />Rogue Cronus integrert rør<br />Meridian 508 20-bit CD<br />JM LAB Cobalt 816s<br />Sennheiser HD800/Little Dot mk3<br />Black Magic/Kelvin Cables Iridium 6/Monster<br />Maximum MR-2000 internettradio og Kingrex dac/psu<br />Nitty Gritty 1.5CE<br />Focal Chorus Sw 700 V

 4. #4
  Hifi Freak grammofon's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2011
  Sted
  Bærum
  Innlegg
  5,367
  Tagget i
  6 Innlegg

  Synspunkt rundt et demo-kjøp

  Ut fra det du skriver, har du kjøpt den spilleren som ble forevist deg. Det er lett å si i ettertid, men du skulle egentlig ikke ha godtatt å bytte, og det var slett ikke flott av dem å si fra dersom den spilleren du fikk, var dårligere.

  Mht dac-funksjonen, er det vanskelig å si noe eksakt, fordi man da må vite hva som ble forespeilet før kjøpet. Fjernkontrollen skal imidlertid være av riktig type, selvfølgelig.
  Er du ikke fornøyd med produktet, bør du kreve pengene tilbake. Gir de seg ikke, har du i alle fall muligheten til skrike ut navnet på forhandleren her på forumet, til skrekk og advarsel.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed