AMR DP 777 noen erfaringer?

Luxor

Hi-Fi interessert
Ble medlem
12.12.2009
Innlegg
93
Antall liker
1
Sted
Vest-Agder
Torget vurderinger
4
Hei :)

Har nettopp kjøpt en Dac/pre DP777,og lurer på om andre har noen erfaringer med denne,som f.k.s direkte drift av effekt Dp A1B.
hadde også vært morsomt om der var noen som har prøvd seg på tube rolling?,og hvike erfaringer dere har gjort dere med bytte av rør til gode nos rør?

Ellers er alle erfaringer med denne Dac av interesse.

Har ikke fått min enda men venter den snarlig,har kjøpt den uhørt,men tok tjangsen etter gode tester og andre jeg har hatt kontakt med,enkelte sier det er en Da/pre av høy klaqsse,
så jeg gleder meg veldig til jeg for den i hus.Har lest att den trenger ca 300 hundre spilletimer før den er på plass?

Hvor god er den innebygde pre ved direkte drift?,jeg kommer til å bruke den slik i alle fall for en stund,har aldri prøvd dette før!!så det blir en overgang da jeg er vant med å ha en rør pre i kjeden.Hvilken pris klasse må jeg opp i for å få en pre som vil gi ett løft?

Jeg kommer primært til å bruke den samkmen med en Mac mini,men har lest på produsentens side,og der har jeg forstått att de andre inngangene bruker litt annen tenologi som f.k.s Hd,er ikke sikker på hva dette betyr,noen erfaringer?

ellers er alt som er relevant til denne Dac av interesse!

på forhånd takk :)

mvh
supersam
 
M

musicus

Gjest
Har ikke DP-777 men CD-777, ang tuberollingen har jeg testet mange varianter, foruten orginal rørene som jeg foretrakk fremfor bl.a Siemens CCa, TFK E88CC m.fl er det Philips E88CC/CV 2492 rør som har blitt stående, grattis!! AMR borger for mang en musikalsk nytelse...

mvh
 

Andreas B

Medlem
Ble medlem
17.08.2009
Innlegg
17
Antall liker
7
Torget vurderinger
8
Hei SUPERSAM!
Har du fått gjort deg noen erfaringer med dacen?

Jeg kjøpte AMR DP-777 for noen måneder siden og er fortsatt vanvittig fornøyd med den!
Utgangspunktet mitt var å finne en dac som kunne måle seg opp mot vinylriggen min (Benz LP, Vpi Classic, Asr Basis Exclusive), og etter å ha prøvd en del dacer i eget anlegg var det ingen tvil om at jeg bare måtte ha denne. Det er den dacen jeg har hørt som i størst grad greier å balansere nøytralt/musikalsk/naturlig på en, for meg, perfekt måte. Jeg er en "rør-mann" og syns at DP-777 har "det lille ekstra", som jeg ikke har funnet i f.eks noen av de mange ellers utmerkede proff-dacene, uten at jeg opplever den som farget.

Jeg har ikke prøvd den som pre, men har brukt volumkontrollen av og til siden ampen min ikke har fjernkontroll, og kan ikke høre at den gjør noe galt med lyden i hvert fall.
Har heller ikke testet andre rør, men slapper veldig av med at konstruktøren Thorsten Löesch nok har funnet et rør som passer meget bra i den.

Må også nevne at sørvisen fra Terje (Audio Aktøren) og Hallvar (Audio Art avd. Norsk Hificenter) som vanlig var helt utmerket.
Utrolig hjelpsomme med diverse utlån, god tid til å få teste produkter hjemme og hjelp til transport etc.


Mvh
Andreas

(Eneste problemet er at jeg som er/var så fornøyd med Asr´n min nå drømmer om riaa´n AMR PH-77 og den har jeg ikke råd til ;-)
Håper de kommer med en riaa i 777-serien.)
 

perjarle

Medlem
Ble medlem
20.07.2011
Innlegg
22
Antall liker
3
Sted
Trondheim
Hei er dere som har AMR DP777 fortsatt fornøyd? Jeg tenker på å oppgradere til denne for å få mere vitalitet i lyden da det blir litt 'klinisk' med Hegels HD20. Jeg kjører Electrocompaniet EC4.8/180M som forsterkere og Spendor SP100 R2 høyttalere. mvh Per Jarle
 

perjarle

Medlem
Ble medlem
20.07.2011
Innlegg
22
Antall liker
3
Sted
Trondheim
jeg har anskaffet meg DP777 og har lyttet en uke nå, primært som DAC. nydelig fin lyd selv om jeg nok må være tålmodig og vente til at innkjøringsperioden er unnagjort. Men i dag tok jeg koblet den om som preamp rett til monoblokkene (EC AW180M). Jeg fikk et hakaslepp av en annen verden. Du verden for en LYD forbedring, mere nerve og musikalitet er vel best beskrivende nå.
 
Topp Bunn