Hei!
Jeg har antageligvis det særeste problemet jeg har vært borti med stereo noen gang. Jeg har en fin-fin Primare I21 i anlegget i TV-stua som driver noen selvbygde høytalere med aktive bassenheter med Hypex HS200 bassforsterkere. Primaren min vil rett og slett ikke spille bass på disse høytalerene. Kobler til diskant og mellomtone via høytalerkabel og bass via signalkabel. Om jeg kun kobler til bassene så er det knapt hørbar bass på høyt(!) volum. Om jeg setter inn hvilken som helst annen forsterker og beholder alle kabler etc. spiller det som bare det. Kobler jeg til Primaren hvor som helst ellers spiller den også som bare det med både aktive suber, effektforsterkere etc. Jeg har fått super service fra RJ Elektronikk som reparerer disse og forsterkeren har vært inne der i en god stund for feilsøking. Det er ikke mulig å finne noen feil på forsterkeren, og den er sammenlignet med flere andre I21 der uten noen avvik. Impedanser på forsterker og bassenheter skal også harmonere bra. Hverken RJ eller jeg skjønner hva som kan være årsaken. Det eneste jeg ikke har prøvd er å sette en annen I21 inn i mitt stereoanlegg... Derfor lurer jeg på: Er det noen som bor ikke altfor langt fra Lillehammer som har en I21 og kunne tenke seg å hjelpe meg med å prøve den i mitt anlegg? Om du bor et stykke unna kan jeg ta med min forsterker og sette igjen hos deg mens jeg låner din en kveld bare for å feilsøke. Det vil jeg sette umåtelig stor pris på!

Jeg liker Primaren veldig godt og har lyst på å beholde den, men siden den er helt i orden både ved krysstesting og måling så ser det ut som om jeg må selge den og prøve å finne noe som er like bra og elegant til samme pris (noe jeg frykter kan bli vanskelig).