Resultater 1 til 12 av 12
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Dec 2010
    Innlegg
    94
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Hei. Satt og lyttet musikk på lavt volum, plutselig hørtes et slags svakt "poff" over høytalerene, og lyden forsvant.Eller lyden forsvant ikke helt, musikken kan såvidt høres enda. Noen som har et tips på hva det kan være?
    Mvh Øyvind

  2. #2
    Moderator bambadoo's Avatar
    Ble medlem
    Oct 2002
    Sted
    Lørenskog
    Innlegg
    17,816
    Tagget i
    2 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Sjekke inngangsvelger?
    Men du må skrive mer. Hvilket utstyr du har, om lyden blir svakere/sterkere med å dreie volum. Gjelder det begge kanaler? etc.
    I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

  3. #3
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Dec 2010
    Innlegg
    94
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Hei! Spilte musikk via pc og dac når det skjedde, koblet opp en cd spiller som jeg har stående, men akkurat samme problem med den, kun såvidt hørbar lyd samme hvor mye jeg skrur opp eller ned lyden på en nesten ny ML 326s pre amp. Systemet består forøvrig av et toveis aktivt(elektronisk) delefilter og da følgelig to effetkt fortsterkere som driver hhv bass del og mellomtone/diskant del på gradient høytalere.

    Tusen takk for at du prøver hjelpe!!

  4. #4
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Dec 2010
    Innlegg
    94
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Hei igjen! Da har jeg funnet synderen, det var den nesten nye ML 326s pre ampen... Satte inn min gamle pre amp, og det hele fungerte igjen. Men hva kan ha skjedd med ML 326s som er nesten ny!!?? Huff, dette er ikke noe gøy...

  5. #5
    Hifi Freak Holmium's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2002
    Innlegg
    3,124
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Høres ut som du valgt feil inngang på inngangsvelgeren og har overhøring fra en annen inngang.

  6. #6
    Moderator bambadoo's Avatar
    Ble medlem
    Oct 2002
    Sted
    Lørenskog
    Innlegg
    17,816
    Tagget i
    2 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Ja det var akkurat det jeg følte også Holmium..
    Slå den av over natta og slå den på igjen Er vel veldig avansert den der så litt vanskelig å komme med konkrete råd.
    Evt. en eller annen "mute" funksjon som plutselig ble skrudd på?
    I don't believe in system matching. If something is good, it's good. If it only sounds good under certain conditions, it is not good - it is incorrect. - Charles Hansen

  7. #7
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Dec 2010
    Innlegg
    94
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Ikke vet jeg hva som kan ha skjedd. Har hatt den i over et halvt år og det har fungert prikkfritt frem til ikveld altså. Det hele skjedde helt plutselig uten at noen var i nærheten av hverken fjernkontroll eller knapper på selve pre ampen. Et svakt poff som kunne høres over høytalerene og det ble stille. Hørte musikken svakt en liten stund, men så ble det helt dødt. Kan det er virkelig ordne seg av seg selv over natten??!

  8. #8
    Hifi Freak Holmium's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2002
    Innlegg
    3,124
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Hvis det først var lyd og så døde ut høres det ikke bra ut. Hvis det kun var snakk om kort, kort tid med lyd så tenker jeg utladning i den grad det forekommer i pre'er.
    Og da ordner det seg neppe over natten. Trodde du hadde svak lyd helt til du selv slo den av.

  9. #9
    Hifi Freak Holmium's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2002
    Innlegg
    3,124
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Sjekket om sikringen har gått?

  10. #10
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Dec 2010
    Innlegg
    94
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    det var lyd en liten stund etter "poffet", men døde helt etter få minutter. Hvilken sikring mener du kan ha gått? Sikrings skapet er sjekket...

  11. #11
    Hifi Freak Holmium's Avatar
    Ble medlem
    Feb 2002
    Innlegg
    3,124
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    Antar det sitter en sikring i preen.
    Men var det lyd i flere minutter og så bare sluttet virker det rart.

    Prøv DIY-avdelingen.

  12. #12
    Hifi-interessert
    Ble medlem
    Dec 2010
    Innlegg
    94
    Tagget i
    0 Innlegg

    Lyden forsvant(nesten helt) Hjelp!

    ok,takk for din hjelp iallefall, tror det blir en telefon til forhandleren imorgen...

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed