D for jævlig kæksent.

A

Akle

Gjest
Negraderte annlegget mitt relativt voldsomt en tid tilbake. Sitter nå igjen med et sett Avantgarde Solo og Arcam Fmj cd33. Hifai politiet vil kanskje mene at det ikke er like godt, men jeg har aldri lyttet mer til musikk og mindre til anlegget.
Farget? Ja. Av og til kan det høres ut som om Dave Lombardo fra Slayer spiller på alle skivene i min ellers relativt diverse platesamling. Men det er jo bare kæks om en ikke henger seg opp i det. Og fargingens uttrykk forandres fra skive til skive, så det genererer ingen tendenser til lyttetretthet hos undertegnede.
Selv møkkaslivene som hørtes ut som sirup gjennom mine ellers eminente dynaudioer (hender jeg savner dem :) ) har fått nytt liv. Tanken på hva større og bedre hornsystemer (og da selvfølgelig koblet til rør) kan gjøre har falt meg inn, men det er bare av akademisk interesse.
Og bassen! Til å begynne med var den ikke til stede... Men det kom som faen så fort de ble varme i trøya (les ferdig innspilt), og jeg lærte meg å manøvrere den aktive delinga.

Så nå har jeg anlegg, pluss at jeg har kunnet innvestere i møbler (selvfølgelig med tanke på lyd, og symetrisk plassert), filmer, en mengde nye skiver, snart flatskjerm av god kvalitet, internett etc.

Tilværelsen som fattig (om en kan kalle seg det så lenge en faktisk eier noe) ble ikke så fattigslig som jeg først hadde forestilt meg.

Og nedturen som Avantgardene skapte før de fikk tid og jeg fikk bearbeidet rommet var alt annet enn et vedvarende problem.

Eneste jeg mangler nå er en Volodyne DD15 eller 18 slik at jeg kommer under 30Hz :), så om noen har en å selge så dropper jeg gjerne flatskjermen.

Ha en forrykende helg folkens, ville bare forkynne min glede og lettelse. Dynamikk gjør musikken mer levende, og da også en musikkelsker.
 

pelsjeger

Overivrig entusiast
Ble medlem
27.04.2004
Innlegg
879
Antall liker
909
Torget vurderinger
4
Godt å se at du kom godt ut etter nedgraderingen Akle! Det har vært godt å observere at optimismen har økt gradvis fra et absolutt bunnpunkt i den tråden du startet da du begynte å selge avgårde gromsakerne, til det nivået du er på nå. Tror forresten oss som sitter på klasse A og rørutstyr får kjenne det på strømregninga i vinter, så du har nok valgt smart i henhold til driftsøkonomi. Kos deg med musikken!
 

E.I.A.

Hi-Fi freak
Ble medlem
23.07.2004
Innlegg
5.245
Antall liker
3.199
Torget vurderinger
49
Let the goodtimes roll 8)
Arcam og Avantgarde ...hm høres jo ut som et kjempeanlegg spør du meg .
 

StereoJoe

Overivrig entusiast
Ble medlem
25.11.2004
Innlegg
651
Antall liker
2
Tror forresten oss som sitter på klasse A og rørutstyr får kjenne det på strømregninga i vinter, så du har nok valgt smart i henhold til driftsøkonomi.
He he... Trøsten får være at en ikke trenger å skru på andre varmekilder i stua!
 
A

Akle

Gjest
Det er faktisk et kjempeanlegg. Cd spilleren kommer fullt til sin rett med Avantgardene. Dynaudioene fordret en spiller med mer fokus/vekt på mellombassen, type moon, ec og audionote. Mens arcamen heller er supersivilisert og oppløst. Match made in heaven.

Murbygg, ellevte etasje på solsiden, blir sikkert tredve gradder hos meg uten ekstra oppvarming. Ferdig med klasse A og rør for en stund. Dog jeg forstår meg på dem som holder fast ved slik "avlegs" teknologi, for det låter som regel kæksent :)
 

taterunge

Hi-Fi interessert
Ble medlem
20.12.2004
Innlegg
87
Antall liker
0
Hei, Atle! Det gleder meg å høre at livet smiler litt til deg. Et lite minus for deg er at jeg kommer på perm sart(9-17 september) og da skal jeg faen meg på besøk til deg og drikke meg snydens og høre på musikk. Mmmkey? Du har iegentlig kke noe valg.
Skal du flotte deg med flatskjerm også, det kler da overhodet ikke deg.
 
T

Thomas1

Gjest
Du overgår vel wig wam på utsiden av vinduet ditt i skrivende stund, volummessig?!! hehe
 
A

Akle

Gjest
Er det Wig Wam på gang? Leit blokka mi ikke har vindu mot stevneplassen og at jeg mangler et gevær. Hvor blir det av terroristene når en virkelig trenger dem.

Jeg har møbler tater, møbler... Er i gang! Jeg har blitt en jævel på Johnnie Walker, så du har å komme. Sieg Howdy.
 

taterunge

Hi-Fi interessert
Ble medlem
20.12.2004
Innlegg
87
Antall liker
0
Jeg har møbler tater, møbler... Er i gang! Jeg har blitt en jævel på Johnnie Walker, så du har å komme. Sieg Howdy.
Imponerende med møbler, ja! hvilken label foretrekker du? Sondre har jo vært i Rostock å kjøpt med seg whisky som står hjemme og venter, snakket du med han mens han var på perm?

Jeg har forresten ikke rørt alkohol på 7 uker. Det kan umulig være sunt.

Hva med en pub-til-pub-runde?
 
A

Akle

Gjest
Lommeboka mi sier at den røde er å foretrekke. Var ikke i form når Sondre var her, så jeg måtte avstå, dess. Noe uker siden jeg også har drukket...

Pub til pub er bra...
 
J

Jurassic

Gjest
Er du på nett nå og i tillegg ser ut til å skrive i ganske edru tilstand.
Sykt er ordet sier jeg bare
 
A

Akle

Gjest
Takker ivar. Håper og tror at du også kom godt i fra det :)
 
A

Akle

Gjest
Platecover mannen jo... Dynamikk er saken ja! Håper vi får se noen morsomme platecovere også i kommende fidelity.
 

ivar

Hi-Fi freak
Ble medlem
16.10.2004
Innlegg
1.343
Antall liker
0
ja, bevares.
Kablene er jo kjempegode, det gjenstår å kjøpe rør, og det blir om 14 dager, når bryllupet er ferdig
 
Topp Bunn