Hei,

Jeg har nylig kjøpt meg JMlab Utopia Diva Be. Skal kjøpe meg ny forsterker og cdspiller. Er det noen som har tips eller erfaringer med nevnte høytaler? Hva slags elektronikk passer best? Hvilke merker, og modeller? etc.

Har planer om å få testet noen av disse modellene (merkene): Accupase, Bryston b100, Krell Kav 400xi, Burmester Amp 051, Meridian, Chapter Audio, Mark Levinson NO-383, Parasound A21 og P3.

Vurdere å kjøpe brukt eller importere. Da det virker som man kan spare en del. Er det noen flere forsterkere jeg burde teste?

Vil helss ha forforsterker og effektfrosterker, da jeg seinere har planer om å bygge ut til hjemmekino. Dette er ikke no must, er vitikere at det låter best mulig for pengene. Det hadde også verdt en fordel om forsterkeren hadde digital inn og mulighet til å sett inn et dac-kort.

Kan bruke rundt 25k på forsterker. Samt ca. 10k på cdspiller/dvdspiller. Trenger ikke burke alt, heller. Vurderer en Meridian 508 24bit cdspiller. Håper på masse tips Da jeg gleder meg til å teste ny elektronikk på høytalerene mine!

Mvh Jan