nye eisa priser

Snickers-is

Bransjeaktør
Ble medlem
05.02.2004
Innlegg
18.289
Antall liker
16.329
Sted
Østfold
Nå representerer vel dette et utvalg gjort av diverse hifi-tidsskrifter fra rundt omkring.

Men det er et mønster i at de som har bra med penger til markedsføring får av en eller annen grunn frem sine produkter akkurat her.
 

Berg

Overivrig entusiast
Ble medlem
11.02.2003
Innlegg
1.039
Antall liker
1
Synes jeg ser produkter øst og vest hele tiden, som smykker seg med "EISA AWARD WINNER" Hvor mange slike priser er det egentlig ?
 
O

omholt

Gjest
Overrasket over at Denon PMA-1500AE vant. Det lille jeg har hørt av den imponerte ikke i det hele tatt. Noen andre som hørt den?
 

thomand

Hi-Fi freak
Ble medlem
07.03.2006
Innlegg
4.634
Antall liker
1.148
Torget vurderinger
7
Var jo en del gode produkter her også da ser det ut til. Marantz spilleren tipper jeg faktisk er i toppsjiktet i sin klasse. Jamo høyttalerne har jeg hørt myyye bra om. Pioneer kan lage flat tv. osv.
Men for all del, ser poenget klart og tydelig :)
 

Audiophile-Arve

Æresmedlem
Ble medlem
28.11.2002
Innlegg
20.690
Antall liker
7.929
Sted
Kysten, Nordvestlandet, argaste nynorskdistriktet
Torget vurderinger
0
Eisa er alltid interessant, akkurat som Oscar-utdelinga. Men det står for ei retning - dei meir kommersielle segmenta, og nesten aldri noko verkeleg uventa.
Det som får meg til å heve augebryna, er Jamo R909. Jamo har bevega seg frå å lage tullehøgtalarar på tidleg 80-tal, til å ha fleire skikkeleg gode (spesielt ut frå pris) konstruksjonar- Må få høyrt denne saken....
Marantz som digitalt avspelingmedium var å vente - kjempeprodukt og eit svært synleg merke. Og Linn som europeisk Hi-end var vel både lett å spå og passeleg fortent. Ein flat prosjektør som kan hengjast på veggen er også skikkeleg innovativt og nyttig for den som vil ha heimekino i eit vanleg rom.
 

DSP

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
10.02.2005
Innlegg
369
Antall liker
0
EISA = tilgjengelighet*brukervennlighet*nyskapning/design*kvaliet. Jeg synes EISA er en god pekepinne på f.eks massekonsument varer som f.eks LCD/PLASMA/recordere.
 

BT

Æresmedlem
Ble medlem
13.10.2005
Innlegg
20.983
Antall liker
6.203
Det er ikke så rart at det er kjente merker som vinner disse prisene, fordi selve prisen blir da markedsført gjennom produktene som vinner, og en ukent pris er definitivt ikke mye verdt.

Det blir litt på samme måten som at de fleste hifi-magasiner har en omtale av toppserien til B&W i hver nummer. Det er et av de mest kjente merkene, og de selger en del ekstra nummer på det.
 
H

hobby

Gjest
Mitt inntrykk er at Eisa priser er bare å drite i, går ikke på kvalitet alene, men design, merkeoppbygging, time-to-market osv osv som jeg ikke bryr meg døyt om når jeg handler hifi.
 
Topp Bunn