Resultater 1 til 2 av 2

Tråd: Dynavoice F6

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Medlem
  Ble medlem
  Feb 2005
  Innlegg
  27
  Tagget i
  0 Innlegg

  Dynavoice F6

  Er det noen som har hørt Dynavoice?Trenger høytalere til kjellerstuen og har sitt litt på bruktmarkedet etter stativhøytalere. Kanontester og bare 995kr. Sliter litt med selvfølelsen at jeg i det hele tatt tenker på disse men vet jo at jeg er litt rar. Ser jo at Jung-son har kjøpt de og skrøyter fælt. Det er jo veldig billig da.Gulvstående ,men det er greit hvis de er bra. Skal jeg tørre eller gå for Klipch,Tannoy,System Audio som har navn og koster litt mer. Har Monrio Asty forsterker på 55w og Rotel Rcd971 cd spiller som jeg skal bruke.
  Marants AV 8801, Bryston 4B SST2 , Oppo 105 ,Clearaudiochampion,clearaudio RIIA, Pylon emerald 25, Monitor audio silwer w12, ,Red dawn signal+ høyttalerkabel, audiovector sr1 super , Roksan kandy, Infocus SP8604, isotek solus,

 2. #2
  Hifi Freak toriamos's Avatar
  Ble medlem
  Feb 2005
  Innlegg
  2,249
  Tagget i
  0 Innlegg

  Re: Dynavoice F6

  Tja, jeg har forsåvidt hørt Dynavoice. Aner ikke hvilken modell, men den er gulvstående og kosta rundt 900.
  En kompis har de, kobla til en Rotel RA02, han er i alle fall fornøyd. Måtte stappe meget tykke sokker i bassportene for å få tilnærmet normal bassgjengivelse.

  Mener at prisen på disse ble fordoblet etter at de fikk meget positiv omtale (til prisen)
  Rega Planar 10, Superline, Naim CDX2, olive XPS, Naim NAC252, olive Supercap, Naim NAP300, Chord Epic twin, ATC SCM40, Headline/AKGk701.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed