First Watt...... til Lowter.

ssm

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.04.2007
Innlegg
5.414
Antall liker
9
Torget vurderinger
1
Hei , ahr titta litt på first-watt , til mine Lowterhorn , dette er brukt før av flere har jeg sett på div bilder utenlands , dessuten bruker vel Nelson dette på Kleinhorn om jeg husker rett.

Det er mange modeller å velge i , leste på hjemmesiden hans at det finnes forskjellige versjoner , ser de med mindre effekt kjører transistorene i singelebnded konfig....

så spør jeg , hva bør jeg se etter mht til effekt på disse om jeg skal handle en slik en , er vant med singelended rør og trives med det .

kan singelended transistor og pp konfig sammenliknes med lyden de to respektive gir på feks røramper ?'

til slutt , er det none som har hørt passlabs 30 wattern på hornhøyttalere , altså PASS produktet og ikke first watt sine.

Litt info om disse effektene tas imot med takk , også forslag , og hvorfor man foreslår akkurat den respektive.

Mvh Espen
 

HC

Hi-Fi freak
Ble medlem
02.05.2002
Innlegg
4.117
Antall liker
2.609
Torget vurderinger
16
Jeg bruker en F4 på mine horn. Det er riktignok ikke Lowter men tipper F4 skulle fungere bra også på Lowter. Min F4 er ikke bygget av Nelson Pass og har fått litt større strømforsyning enn orginalen men spiller sikkert ganske likt. Det jeg kan si om F4 er at det er utrolig mye for pengene, kanskje den beste forsterkeren jeg har hørt på mine horn. Den er tyst som graven, helt klart den mest støyfrie forsterkern jeg har hatt.

Det er et par ting som må være tilstede for suksess. Man må nok ha 95db+ følsomhet og man må ha preamp med mye gain. F4 har 0 gain. Hvis dette er i orden så kan jeg anbefale F4 på det varmeste.
 
Topp Bunn