Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi Freak Milenko's Avatar
  Ble medlem
  Apr 2003
  Sted
  Steinkjer
  Innlegg
  5,600
  Tagget i
  0 Innlegg

  Electocompaniet oppgradering?

  Dette er sikkert diskutert før men, har en eci-3 som jeg vurderer å oppgradere, har sett på både electrocompaniets hjemmeside og ecsholdings hjemmeside, er det forskjell på oppgraderingene de tilbyr? Bare lurer siden electrocompaniet tar 1200,- mer (ecs-1800,- elcomp-3000,-).Virker jo å være en stor forskjell om det er samme oppgradering.........
  Vennlig hilsen forvirret......
  Med det samme jeg spør, vurderer også en oppgradering av cd- spilleren, en Thule cd-150b,noen som har hørt med uten digit2 og forskjell mellom disse? Eller er det bedre å evt. bruke pengene på å få div. oppgraderinger på Nat (clock, analogdel osv.). Eller skal jeg simpelthen bare slappe av spare litt lenger å kjøpe meg en god balansert dac om en stund......
  Øl er forresten godt ja

 2. #2
  Overivrig entusiast Zed's Avatar
  Ble medlem
  Nov 2002
  Innlegg
  642
  Tagget i
  0 Innlegg

  Electocompaniet oppgradering?

  Jeg vurderer også oppgradering av en del EC utstyr, men vet ikke om jeg skal bruke il det Abrahamsen eller Electrocompaniet.
  Faktisk, tror at det er flere på forumet so kan gjøre det enda bedre som for eksemper han RS, som er flink med kabler også.
  Fender Stratocaster, Martin HD-28, Laney Lionheart, Fulltone

 3. #3
  Overivrig entusiast maxmekker's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2005
  Innlegg
  500
  Tagget i
  0 Innlegg

  Electocompaniet oppgradering?

  Ec drar oppgraderingene lenger enn Abrahamsen mener jeg. Det forklarer nok den litt høyere prisen hos EC. Jeg kontaktet Ec selv vedrørende en aw 250 som jeg hadde i eie da og mener det var det de sa som utgjorde forskjellen. Så kontakt ec selv så får du nok svar. De er greie og svare på henvendelser.
  Auralic Aries streamer, Lyngdorf tdai 3400, Sonous Faber olympia 2 høyttaler, Lyngdorf BW 2 sub, 2 stk. Pluss diverse Nordost kabler.

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed