interesant konkuranse på av-forum

McLaren

Hi-Fi freak
Ble medlem
11.02.2002
Innlegg
1.911
Antall liker
273
Torget vurderinger
11
Dette kan vel kun løses via fretex om man ikke har noe liggend på loftet;-)

Hvordan skal man her kåre en vinner?

McLaren
 

kappel

Medlem
Ble medlem
05.12.2007
Innlegg
45
Antall liker
0
nb skrev:
Kommer langt med tyvegods ;D
Helt sikkert , men er ikke helt sikker på om det funker under "gentlemans rules" som er foreslått her :D
 

kappel

Medlem
Ble medlem
05.12.2007
Innlegg
45
Antall liker
0
McLaren skrev:
Dette kan vel kun løses via fretex om man ikke har noe liggend på loftet;-)

Hvordan skal man her kåre en vinner?

McLaren
Loftet er ikke lov , så her er det fretex,finn og dynga som gjelder ;D

Det er vel det største spørsmålet ang kåring , men for min del er vel egentlig konkuransen målet ,og ikke premien .
Så vidt jeg skjønner skal anlegget presenteres i bilder og beskrivelse på egen tråd
 

baluba

Æresmedlem
Ble medlem
18.02.2009
Innlegg
24.590
Antall liker
15.154
Sted
Kopervik og Bergen
Torget vurderinger
1
Han som står bak tråden har i alle fall ikke peiling på hva Low-Fi er, for det er i alle fall ikke det de fleste kommer til å bidra med her. Super-lavbudsjett kunne han ha kalt konkurranse-emnet. Men, det er klart en artig konkurranse.

Det kunne vært interessant å hatt en form for bruktstafett i en by med godt utvalg i bruktbutikker og Finn-annonser. Egentlig er det bare Oslo som har såpass tilbud til at noe slik er mulig. Deltakerne har en uke på seg til å sette sammen et system innenfor en prisramme, og må presentere hele anlegget på en lørdag i et dertil egnet lokale hvor deltakerne samler seg. Så kunne de gjennom en avstemming avgjort hvem som har klart å sette sammen det mest vellydende systemet. Det er klart at det vil være urettferdig for høyttalere som er vanskelige å få til å fungere fint i lytterommet, men da har man valgt feil og vil tape konkurransen.

Jeg synes konkurransen ikke skulle omfatte kilde, for det er noe brukerne ikke vil kunne bli enige om hva som er best. De fleste lydfreaks vil nok foretrekke cdp eller brukt Squeezebox, mens menigmann vil foretrekke DVD.

Hvis deltakerne f.eks. har 1000 kroner i budsjett for forsterker og høyttalere, og alle har råd til å tape utstyret etter at konkurransen er over, kunne anleggene vært donert som halvveis komplette systemer til Fretex. Det hadde vært en sosialt bevisst og artig aksjon. Fretex ville kunne annonsert med anlegg satt sammen av gale mennesker med gullører til småkroner, og fattige musikkelskere kunne fått råd til anstendig lyd i stuen til maks 1000 kroner.

En gøy konkurranse, penger til Fretex og følelsen av å ha gjort noe godt samtidig. Det faktum at anleggene meget mulig ville endt opp i hjemmene til sosialklienter ville kanskje ødelagt motivasjonen for noen...
 

Sluket

Sivilaudiofil og Master Baiter
Ble medlem
11.08.2006
Innlegg
55.204
Antall liker
101.691
Torget vurderinger
23
La oss kopiere konseptet, men heve beløpet til realistiske 100.000, DIY og brukthandel er lov, drit i gentlemannsregler og annet kvalitetshemmende tøys.
Alle får ulevert like kabler så er den diskusjonen opphevet! Vinneren får sole seg i glansen fra de andres beundrene blikk.
 
Topp Bunn