Cd spiller med pre og dac

L

lasse5214

Gjest
Jeg er lei 10 boksers stereo anlegg.

Trenger tips til cd/dvd spiller med pre og dac.
I samme slengen taes tips om gode aktive høyttaler
i mot med takk.

Ikke b&o da det blir for dyrt. Vi kan jo si 10k for spiller
og det samme for ht.

Lasse :)
 

HCS

En vanlig fyr fra bygda..
Ble medlem
22.02.2007
Innlegg
26.719
Antall liker
32.599
Sted
Nesten Gjøvik..
Torget vurderinger
28
Kan anbefale Muse 10 som ligger på brukten. God pre og meget god cd-spiller... :)
 

flippin

Hi-Fi entusiast
Ble medlem
07.03.2010
Innlegg
116
Antall liker
128
Torget vurderinger
1
Jeg fantaserer om et liknende oppsett selv faktisk. Det jeg har tenkt meg ut er Audiolab 8200CDQ og Dynaudio Focus 110A. Har ikke hørt noen av de, men hadde ihvertfall vært en lite og lekkert, og sannsynligvis vellydende anlegg.

Ser på nettsidene til Oslo Hi-Fi Center at de har begynt å selge Audiolab.
 
L

lasse5214

Gjest
Jeg har også sett på Audiolab sin spiller.

Tror ditt forslag skal testes ganske så snart.

Lasse :)
 

Vidar P

Æresmedlem
Ble medlem
25.12.2003
Innlegg
16.745
Antall liker
272
Sted
Kristiansund
Torget vurderinger
2
Audiolab-spilleren er jubelombrust så det holder i UK presse ser jeg.
 

CDWMcInSpots

Hi-Fi freak
Ble medlem
30.09.2010
Innlegg
7.551
Antall liker
564
Sted
Bergensregionen
Oslo Hi-Fi Center hadde forventninger til Audiolab 8200CDQ da jeg besøkte dem i januar.

Et annet nett alternativ er f.eks. Wadia 151PowerDAC mini + digital kilde + passive høyttalere. Du kan f.eks. benytte CD-drivverk fra Box Design by Pro-Ject Audio Systems.

Se tråden "Nytt i fra Wadia. For de som liker det enkelt og minimalistisk...." http://www.hifisentralen.no/forum/index.php/topic,50359

CDWMcInSpots skrev:
[...]
Peachtree Audio Nova og iNova ble forlatt etter et besøk hos Oslo Hi-Fi Center, og det nye bekjentskapet Wadia 151PowerDAC mini hadde dessverre ikke på langt nær alle mulighetene jeg ønsker (http://www.hifisentralen.no/forum/index.php/topic,55399.msg1060133.html#msg1060133).
[...]
CDWMcInSpots skrev:
Sa du noe om prisnivå?

Box Design by Pro-Ject Audio Systems (http://box-designs.com/main.php?list=source&cat=source&lang=en) skal visstnok være bra til prisen.

Jeg besøkte Oslo Hi-Fi Center i januar for å høre på Pechtree Audio Nova med henblikk på å kjøpe denne eller den kommende iNova til et anlegg i et arbeidsrom/hjemmekontor/sekundærstue/bibliotek. Den var trivelig, men Wadia 151PowerDAC mini var klart bedre (http://www.wadia.com/products/amplifiers/151.php). Den gav et meget godt inntrykk. Hvis jeg skulle si det meget kort: Peachtree var sedat(/laid back), Wadia var frisk/livlig/levende/dynamisk/til stede/"more there there". Jeg tenkte jeg burde skrive litt om denne opplevelsen, men foreløbig har det blitt nedprioritert. Wadiaen begrenses dessverre (for mange) av at den kun har digitale innganger og kun høyttalerutganger (hverken pre eller linje ut). Meget bra hvis den passer til din bruk. Høyttalere var Audio Physic Yara II Compact (http://www.audiophysic.de/yara_II_compact/index_e.html). Kilden var medbragt Logitech Squeezebox Touch med USB-minne med Apple Lossless via S/PDIF.

Grace Design m903 (http://www.hifisentralen.no/forum/index.php/topic,54703.0.html), men Grace Design har vel ikke en komplett serie.

Forslag til minianlegg: Logitech Squeezebox Touch -> Grace Design m903 -> Bang & Olufsen BeoLab 3.
Legg evt. til Pro-Ject CD Box eller Pro-Ject CD Box SE.

Tillegg:
Pechtree Audio Nova ble kun kjørt med røret innkoblet fordi Oslo Hi-Fi Center ikke fant noen av Nova-fjernkontrollene som benyttes til å koble røret inn og ut. Jeg har lest en del om Pechtree Audio-produktene. Det er betydelig uenighet om røret og dets virkning: Ingen forskjell, liten forskjell, men hipp som happ, bra på rustne innspillinger, ganske stor virkning. Hi-Fi Choice mente at det ødelegger og burde fjernes.

Tillegg 2:
Selv om Wadia 151PowerDAC mini var frisk/livlig/levende/dynamisk/til stede/"more there there", ble den ikke for ivrig. Reggae fikk den rett "husken", synkopene i Lynnyrds Skynnyrds "Sweet Home Alabama" var bra og The Willy DeVille Acoustic Trio hang der den(/han) skulle i "Spanish Harlem" (The Dali CD Vol.2 spor 10).
 
Topp Bunn