Resultater 1 til 3 av 3
Abonnér på denne tråden
  1. #1
    Medlem
    Ble medlem
    Jan 2008
    Innlegg
    2
    Tagget i
    0 Innlegg

    Defekt Electrocompaniet EC-1

    Hei

    Har en gammel EC-1 som har begynt å skurre, dvs på lavt volum (opptil 2/10) så faller høyre eller venstre kanal ut og inn. Har prøvd å blåse rent. Det virket som det hjalp, men nå skurrer den videre.

    Det som er underlig er at alt er fint på høyere volum, men backgrunnsvolum er umulig å spille nå.

    Kan det være dårlig kontakt med høyttalerkabler? Noen tips her?

  2. #2
    Æresmedlem Asbjørn's Avatar
    Ble medlem
    Mar 2006
    Innlegg
    19,932
    Tagget i
    16 Innlegg

    Defekt Electrocompaniet EC-1

    Det er en preamp, er det ikke? Slitte baner på volumpotensiometeret?

    Det er de blå "klossene" med mekanisk kobling til volumkontrollen på dette bildet:
    http://img519.imageshack.us/img519/4...tec1intrie.jpg

  3. #3
    Overivrig entusiast
    Ble medlem
    Jan 2006
    Sted
    porsgrunn
    Innlegg
    758
    Tagget i
    0 Innlegg

    Defekt Electrocompaniet EC-1

    Bytt volumpott koster ikke mye det , Da er du kvitt problemet for godt smøre opp å rense hjelper som regel bare en liten stund så er problemene tilbake
    Mark levinson sacd 512 Passlabs x1 pre . Passlabs x350.5 Power . Passlabs xono ria . Vpi classic one . ProAc Respnse five.

Skrive Tillatelser

  • Du kan ikke starte nye tråder
  • Du kan ikke svare på innlegg
  • Du kan ikke laste opp vedlegg
  • Du kan ikke redigere dine innlegg
  •  


 

Om Hifisentralen

    Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed