Resultater 1 til 6 av 6

Tråd: Effekt

Abonnér på denne tråden
 1. #1
  Hifi-entusiast Phatbob's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Sted
  Skien
  Innlegg
  117
  Tagget i
  0 Innlegg

  Effekt

  Hallo

  Lurer på en ny effektforsterker hjemme....har kikket litt etter Parasound A21, EC 250R, Emotiva og Hegel H4.
  Er veldig usikker, og lurte på om noen hadde noen erfaringer med noen av disse, med tanke på lyd og pulver. Den forsterkeren jeg bruker nå går tom for krutt før det blir morro.
  Skal i første omgang spille på noen Patos, men de skal nok byttes ved tid og stunder muligens noe Focal usikker der og selfølgelig.

  mvh
  MM
  B&W CM5/PV1
  Lyngdorf TDA2200/CD-1

 2. #2
  Hifi Freak Ketil's Avatar
  Ble medlem
  May 2004
  Innlegg
  1,925
  Tagget i
  0 Innlegg

  Effekt

  Jeg hadde tidligere Hegel H2A før jeg oppgraderte til H4SE. Med sistnevnte får jeg frem basstoner som bare ble antydet med den gamle forsterkeren. Mellomtonen låter også mye mer fyldig enn den eldre forsterkeren jeg hadde. Med de eldre Helicon høyttalerne jeg hadde var diskanten for skarp, men etter bytte til B&W 805D er det problemet for det meste eliminert. Denne skarpheten oppover i diskanten kan forsåvidt like gjerne ha med cd spilleren å gjøre, men H4SE bør kanskje matches med litt omhu.
  Bryston BDP-2, PS Audio DirectStream DAC, PS Audio BHK pre, PS Audio BHK 250 effekt, Monitor Audio Platinum 200 II, REL S5 subwoofer, PS Audio P15 Power plant, Perfectwave AC12 strømkabler, Chord Sarum Tuned Aray IC, Chord Sarum Super Aray USB, Shunyata Anaconda HT kabler.

 3. #3
  Hifi Freak
  Ble medlem
  Aug 2008
  Innlegg
  9,985
  Tagget i
  0 Innlegg

  Effekt

  Parasound A21 skal visst være bedre enn forforsterkeren i samme serie, kraftig forsterker til god pris.

 4. #4
  Hifi-entusiast
  Ble medlem
  May 2010
  Innlegg
  159
  Tagget i
  0 Innlegg

  Effekt

  Musical Innovation Mosfet.

 5. #5
  Hifi-entusiast maxmekker's Avatar
  Ble medlem
  Mar 2005
  Innlegg
  479
  Tagget i
  0 Innlegg

  Effekt

  Jeg kan uttale meg om Ec 250r og Hegel H4. Har selv eiet begge to, men ikke fått testet dem med samme høyttalere.
  Det er store og gode forsterkere vi snakker om her. Begge låter veldig bra men hver sine styrker og ulemper.
  H4 har kanskje mest kontroll, Du skal spille ekstremt høyt og ha veldig tungdrevne høyttalere før H4 gir seg. Ulempen er kanskje at noen oppfatter den som litt lys i klangen, noe jeg aldri hadde problemer med. Litt mer glass enn tre. Dette er en kjempe sak på gjerne høyttalere med store elementer som trenger god kontroll. Personlig kanskje ikke valgt denne til monitorer.
  Aw250r låter en del forskjellig fra tidligere modeller av 250. Denne er mørk i lyden, men ikke like mørk som de andre aw 250 er, men hurtigere og en helt annen kontroll i bassen. Ikke sirrup som de første kunne være. Spilte med denne på Patos Symphonic 4 Amt, noe som var en kjempe match, ikke kraftproblemer der.
  Begge forsterkerne kan låte ganske forskjellig alt etter hva du matcher dem med. Ikke alt for mye egenlyd. Fikk stor forskjell selv da jeg byttet ut min pre med en Lavry dac. Det var både fordeler og ulemper med det. Har en plass og vil ha noe som er bygget for og vare, så er dette gode produkter og velge. Companiet bruker også og tilby mulighet for oppgraderinger når slik foreligger, så den følger med i tiden, selv om selve grunnkonstuksjonen er noe år gammel.
  Bent Holter gir også glimrende service på Hegel, så en slipper og plages med Hegel produkter.
  Nå er jo smaken som baken. Delt. Undersøk gjerne om hjemlån før kjøp (hvis mulig) De låter begge bra, men fokuserer på forsljellige områder, hva som passer dine prefferanser best er det bare du som vet. Uansett kommer begge til og gi deg stor musikalsk glede.

  Mvh
  Raymond
  Auralic Aries streamer, Lyngdorf tdai 3400, Sonous Faber olympia 2 høyttaler, Lyngdorf BW 2 sub, 2 stk. Pluss diverse Nordost kabler.

 6. #6
  Hifi-entusiast Phatbob's Avatar
  Ble medlem
  Jan 2011
  Sted
  Skien
  Innlegg
  117
  Tagget i
  0 Innlegg

  Effekt

  Takk for fine svar!
  Må vel prøve å få hørt på litt forskjellig, og så starte letingen.
  B&W CM5/PV1
  Lyngdorf TDA2200/CD-1

Skrive Tillatelser

 • Du kan ikke starte nye tråder
 • Du kan ikke svare på innlegg
 • Du kan ikke laste opp vedlegg
 • Du kan ikke redigere dine innlegg
 •  


 

Om Hifisentralen

  Hifisentralen er Norges største webside innen high-end hi-fi og musikk, og vi har vært på nett siden år 2001. Velkommen til en god hi-fi diskusjon eller kjøp og salg av utstyr.
   

Følg oss på sosiale medier:

Facebook Twitter RSS Feed